Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8430
eros
Član

avatar … in ti praviš, da ne nasedaš teoriji zarot? pa saj ti si ena sama zarota Exclamation
da 7. dokaza ni, trdiš ti, ker ga ne poznaš … drugi pa ali verjamejo ali pa tudi ne … ko bo razkrit pa se boste vsi pretvarjali, da ste tako vedno verjeli vse kar piše v knjigi.Hug
avatar, ne bom se več kosal s tvojim instinktom, ker je to bitka v tvojem svetu in je zame v naprej izgubljena.
imam samo še eno vprašanje: kako boš pojasnil domnevno komercialno manipulacijo knjige [psi], če mi uspe pokazati in dokazati metodo, ki bo prvič v zgodovini odpravila disleksijo pri otrocih? tega do zdaj ni uspelo nobenemu “nekomercialnemu” ali “komercialnemu” psihoterapevtu na svetu. disleksija velja za vseživljenjsko motnjo, otrok s katerim sem delal pretekla dva meseca, pa je na uradnem testiranju označen z “ni znakov disleksije”. (ta isti otrok je imel se pred tremi meseci po uradnih testih vse znake zelo očitne disleksije)
celotno terpijo sem lahko razvil v nekaj urah, zgolj na osnovi znanja oz. teorije pod oznako REI o kateri govori [psi].
torej?
… sreča? … naključje? … kaj bo to zate??? ali morda misliš, da bom “zmanipuliral” ves svet, da je disleksija ozdravljiva? poglej, tukaj gre za zelo resne zadeve in ne obljubljam ničesar, česar ne morem izpolniti. zaradi disleksije trpi veliko otrok po svetu (10%), ker njihovi vrstniki ne razumejo zakaj nekateri otroci enostavno ne znajo brati in se tega ne morejo naučiti oz. napredujejo zelo počasi, jih stigmatizirajo in zbadajo. taksne otroke neredko povsem po krivem označujejo za “debile” itd. mnogi starši bi naredili vse, da njihov otrok ne bi bil “tak”. če rečem, da imam rešitev za to, se s tem ne morem iti “komercialnih” igric, saj bi me Življenje za to najstrožje kaznovalo. in čeprav bom imel v rokah nekaj, s čimer bi lahko povsem “komercialno” zaslužil milijone, bom vse objavil in podaril povsem brezplačno.
kaj pa boš rekel na to?
… v tvoje dobro bi te le opomnil, da je nekdo, ki s svojim razmišljanjem in delovanjem škodi in ovira srečo drugih, v očeh Življenja slab človek. če je pri tem le “neveden” in pretirano nezaupljiv, mu sicer z enim očesom zamiži, če pa je slučajno zlonameren, zavisten ali celo škodoželjen do tujega uspeha, jih dobi po prstih. jaz nisem noben prevarant in razumem, da me pač vsak vidi in o meni razmišlja po svoje, Življenje pa za vsakogar natančno ve kdo komu dela krivico.

Lepo je če deliš