Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#7717
AVATAR
Član

Mene priloženi dokazi ne prepričajo…predvsem iz razloga…ker marsikaj iz naravoslovja vem in razumem…Passacaglio sem poslušal v veliko raznih izvedbah…pa mi ta pesem sploh ne zveni zanimivo…nisem pa se spuščal v raziskavo not in skritih pomenov.

Ideja treh razumov je sicer zanimiva…po svoje…ampak…mislim, da je človeški razum veliko bolj celovit.

Glede hrane…je to nekako biti ali ne biti…jaz jem veliko…pa mi kile sploh gor negrejo…Sem pa prepričan…da če potrošiš toliko energije kot si jo pojedel…se ne moreš zrediti…razen če je težava v hormonskem delovanju…nekatere ljudi enostavno napihne…čeprav malo jejo…je pa to bolj redko.

Drsenje kontinentov…mi res ni bilo nič izvirnega…tako da ?!

Tudi teorija treh modrecev je po svoje zanimiva…v povezavi treh razumov…mislim pa, da gre zgolj za dobro psihološko povezavo…torej psiho učinek.

Nekako se mi PSI zdi dobra psiho zgodba…naprimer zdaj pred prazniki veliko reklamira to knjigo…da poveča prodajo…v tujini mu bo verjetno bolje šlo…trg je večji…standart tudi.

Najbolj me moti to, da knjiga vsebuje veliko numeriloškega misticizma…meni te številke in sedmice…čist nič ne pomenijo.

Sedmi dokaz naj bi prepričal tudi najhujše heretike…močno dvomi da tako tudi bo…ko bo ta sedmi dokaz objavljen…Sicer pa je že tako napovedal drugi del knjige PSI.

Saj jaz razumem…da bi ljudje radi našli smisel v svojem obstoju…ampak…kanaliziranih in vseh ostali resnic…je cel ocean…in vsaka je zgodba za sebe…In kako naj bo človek prepričan o neki resnici v tem kaosu resnic ?!

Lepo je če deliš