Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8467
eros
Član

pozdravljeni,
glede pravil branja je tako, da bi jih (teoretično) moral vsak dobiti skupaj s knjigo.
– z njimi so seznanjeni vsi v knjižnicah, ki knjigo izposojajo
– vsak prodajalec knjige v vsaki knjigarni je prejel navodila glede branja in prodaje in distributer zelo storga navodila glede vsega, knjiga se nikjer ne sme prodajati v akciji ali s popusti. lahko se podari ali pa proda po 77 €.
– ljudje, ki knjigo naročijo preko spletne strani, dobijo posebna navodila od mene in če ne sporočijo svojega spletnega naslova, upam, da so jih prebrali na spletni strani.
… če kdo knjigo komu podari se predvideva, da bo obdarjenega seznanil tudi s pravili branja …
tako je to v teoriji … zakaj potim irena prebere 77 strani v enem kosu, pa ne vem. vsakega bralca tudi ne morem držati za roko in mu vzeti knjigo iz rok, ko pride do vsakega erosaSmile

zakaj ni navodil v knjigi? v sanjah ni bilo nikjer nič o nobenih navodilih … da je tako treba brati sem odkril v sklepnem poglavju, ker se erosu upre sonce v njegov hrbet in takrat zagleda senco v obliki črke [psi] na pečini nasproti sebe. jasno je, da je sonce vzšlo, malo pred tem pa je erosa zbudil liktor … če eros spi, to pomeni, da mora tudi bralec tukaj spati … in ker so poglavja časovno prekrivajo je jasno, da morjo bralci na tem mestu prespati … tu je še dolga in zapletena zgodba o naključju, da so se ti erosi sploh pojavili v knjigi, saj jih v sanjah ni bilo! ko je bila knjiga končana, sem vedel kako jo je treba brati, to sem sicer omenil, nisem si pa niti slučajno mislil, da je to tako ZELO POMEMBNO! … to sem odkril šele po pismih, ko sem začel opazovati koliko bolje knjigo dojamejo in kaj vse iz nje izvlečejo tisti, ki so jo brali tako kot sem napisal, da naj jo … po tem sem poskrbel, da pri vseh poteh po katerih bralci lahko pridejo do knjige, dobijo tudi ustrezna navodila.

stoprvič: svojega značaja ne moremo prepoznati! ne, ne in še enkrat ne! lahko ga uganemo, ne moremo pa ga prepoznati. s teorijo rei se ukvarjam veliko dlje kot s knjigo in razumem glede tega precej več kot je sploh zapisano v knjigi. vsak človek bo pri sebi mislil, da pri sebi prepozna vse tri razume … je pa zelo logično, zakaj tako pri sebi misli in logično je tudi zakaj narobe misli. glavna težava je, da se le redko kdo lahko sploh dovolj poglobi v to kaj so ti razumi, saj je enostavnoi reči “neki razumi pač” … ampak ljudje si pod tem predstavljajo vse kaj drugega kot to, kar bi si naj … ljudje to zamenjujejo z razmišljanjem, z lastnostmi, ki jih prepoznavajo pri sebi in še s čim … ampak ti razumi so samo procesorji, ki vsak na svoj način obdelujejo vse vstopne informacije. največja težava od vsega pa šele sledi, sploh si ne morete predstavljati kako deluje kateri od procesorjev! jaz sem že kakšnih osem let vedel res veliko o vsakem od teh procesorjev, saj sem se s tem veliko ukvarjal, ko sem nekega dne povsem po naključju doživel nekaj izjemnega … preprosto sta bila dva od mojih procesorjev povsem izključena in sem deloval le z enim. zdaj pa seldi najbolj zanimivo: niti slučajno se nisem zavedal, da delujem samo z enim in niti slučajno se mi ni sanjalo, da delujem z instinktom. jaz sem to takrat doživle kot da se mi je nenadoma posvetilo en kup stvari, bil sem strašno presenečen, da vsega tega nisem prej videl in dojel … vse je mi bilo povsem jasno in niti slučajno se nisem zavedal, kako ekstremno črno sem vse videl … to je bilo tako ekstremno, da sem mislil v trenutku v svojem življenju uvesti res velike spremembe in razčistiti nekaj z ljudmi okoli mene in jim povedati svoje … videl sem zarote na vsakem koraku ampak nisem videl, da so zarote, zdelo sem je samo zelo butasto, da tega nisem že prej videl in tako je bilo na čisto vseh področjih o katerih sem v tem času razmišljal … niti pikice dvoma ni bilo v meni, da ni vse točno tkao, kot si je napletel ta moj instinkt brez drugih dveh kolegov … bil sem točno tak kot avatar, res razmišljal sem še bolj kako naj razložim “pesimistično” … na vso srečo se je to zgodilo ob taki uri, da nisem mogel narediti nobene neumne akcije, sem pa bil trdno pripravljen na vse … samo, da zjutraj vstanem in grem vse to razpucat … sem si mislil …
nato sem zaspal in ko sem se čez dve uri zbudil, sem imel ves načrt v glavi in sem nameraval uresničiti čisto vse po vrsti … ampak začuda sem zdaj vse videl čisto drugače. res, ne šalim se … česar koli sem se spomnil, se mi je zdelo res bedasto, da sem tako o tem razmišljal in nenadoma sem videl sto in en razlog, da to sploh ni tako, kot sem videl prej. tako so se druga za drugo kake pol ure razblinajle čisto vse tiste (prej 110% zagotove “teorije”) in na koncu nisem naredil čisto nič, ker ni bilo potrebe po nobeni spremembi.
čeprav sem vedel vse o instinktu, kako razmišlja, kako čuti, kako gleda, kaj vidi, se mi na kraj pameti ni pripeljalo niti med razmišljanjem niti po tem dogodku, da je bil ustvarjalec teh misli samo instinkt. šele pozneje tistega dne, sem začel razmišljati podrobneje in šele ko sem se spomnil kaj je povzročilo izklop drugih dveh razumov, sem dojel, da je bil to moj instinkt v najčistejši obliki. nič drugče ni z emociem in raciem, vsak od njih vidi povsem drugačno sliko iz čisto istih vhodnih informacij. zagotavljam vam, da tudi, če mi zdaj vse popijete črko po črko, si še vedno niti v sanjah ne predstavljate kako neprepoznavni so ti trije razumi ko delujejo po svoje. in se enkrat za vselej na tem forumu: SVOJI RAZUMOV NE MORETE PREPOZNATI! če tega zdaj niste usvojili, raje kar nehajte razmišljati o teoriji REI!Pinch

naslednje področje je Življenje. ljudje smo zmožni marsičesa, naš um je fantastičen in veliko je stvari o katerih še ne vemo ničesar. ampak vstop v razum Življenja ali kakršna koli povezava s tem kar je v knjigi [psi] opredeljeno z Življenjem, NI MOŽEN!
gre za povsem nekompatibilni ravni inteligence in vmesnih adapterjev ni! tudi ne obstajajo ljudje, ki se lahko z Življenjem na kakršni koli duhovni, mentalni, psihološki ali kateri koli drugi ravni kakor koli povežejo. kdor to trdi, misli ali verjame govori o povezovanju z nečim drugim, ne pa z Življenjem. to kar kdo misli, da se s tem povezuje naj sam opredeli, kar misli, da to je, ampak to ni stvar knjige [psi]. s tem ali ima kdo prav ali ne pa se jaz ne bi ukvarjal, ker ne vem o čem govori.

vaši značaji/razumi? nekaj lahko res razberem iz vaših pisanj, ampak (razen) avatarja se ni nihče dovolj podrobno predstavil, da bi si upal kar koli napovedovati … in tudi za avatarja lahko le s precejšnjo gotovostjo povem, da ima instinkt zelo visoko, ne morem pa tega zanesljivo potrditi … sploh pa ne samo iz tega dopisovanja tukaj.

značaja ne moremo spremeniti, tudi če se vam zgodijo veliko bolj travmatične stvari v življenju kot se vam dogajajo. vse spremembe, ki jih čutite in opažate pri sebi so posledice sprememb v vaših svetovih in razvoja vaših razumov … nikakor pa ne gre za spremembe v razmerju med vašimi razumi. (pa tudi, če bi se to zgodilo, ste iz enakih razlogov kot sem jih opisal zgoraj lahko preperičani, da jih sami niti slučajno ne bi zaznali!)
tudi, če bi v vaše življenje vstopil sam jack razparač, vas posilil, vam odrezal vse ude in grozovito umoril vse člane vaše družine pred vašimi očmi … to ne zadostuje za sprmembo razmerja med vašimi razumi! (več si nisem mogel zamisliti … pa tudi to ne bi bilo dovolj)
… kdaj pa je možna sprememba … kratkotrajno se posamezni razumi tako bolj ali manj vključujejo v svoje aktivnosti ves čas svojega delovanja … in vmes tudi počivajo, ampak to ni sprememba njihove hierarhije … določene substance imajo različne učinke na različne razume, zato tudi nekatere substance začasno vplivajo na delovanje katerega od razumov … takrat se na videz spremeni naš značaj (pijani posta
ne izrazito podoben svojemu emociju) … ampak to je spet samo začasno.
je pa še ena povsem mehanska možnost … ker so razumi v različnih delih naših možganov, se lahko zgodi, da je na primer pri možganski kapi prizadeto delovanje katerega od njih … takrat ljudje dejansko lahko tudi trajno spremenimo svoj značaj.
… ampak to so vse okoliščine, ki v normalnih okoliščinah in pri zdravem življenju ne nastopijo.
s staranjem se tudi zgodi nekaj, kar nekoliko “korigira” razmerje med razumi … zaradi svojega preprostejšega načina delovanja in manjši potrebi po prevodnosti nevronov pri obdelovanu podatkov, v starosti najdlje in najbolje deluje instinkt. v resnici pa tu ne gre za spremmebo značaja ampak za starostno pogojeno zmanjšanje umskih sposobnosti pri raciu in emociu. z leti se tudi razlike med razumi nekoliko zmanjšajo, se pa ne zamenjajo razmerja med njimi!

Lepo je če deliš