Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za pomoč, nasvet Reply To: Prosim za pomoč, nasvet

#17628
glas
Participant

ozelot wrote:

Ja fizična akcija mi manjka vem sam je mal težko kot tetraplegik fizično delovat.

Ja ni težko.. jaz recimo vsako leto dobim domov set božičnih kartic tetraplegikov, narisanih z usti ali nogami..
Ti pa imaš celo roke vredu ne.. to ja lahko delaš vse.. saj veš z rokami..
Še najbolje pa je da si omisliš, da delaš nekaj z Zemljo na Zemlji, to ti bo najbolj pomagalo, poskušaj se z njo povezovati, ne le z zračnimi sferami, ker pol te odnaša.. daj roke v zemljo in poženi korenine, globlje globlje in pjdi not, vsak dan za 15min.. začuti to gostoto, težo in se prepusti da te zaobjame..
Drugače pa ti psihični zlomi za mene niso kaj posebnega..
Se spomnim da so mi bili ko so se meni dogajali, samo sem se v njih navadil najti in razviti MOČAN CENTER..
saj veš ko se svet podira in vse poznano odnaša, potem lahko ostaneš le še to kar v svoji najgloblji globini si, CENTER!! In vbistvu ne moreš nič druga, ker če pa to izgubiš pa te dogajanje posrka pol si pa nasrkal ja.. ker tvoje najgloblje bistvu ni to dogajanje, tvoje najgloblje bistvu je center iz katerega opazuješ to dogajanje! In ko se podirajo strukture psihe uma in ko se sprožijo razne čustvene vsebine se hitro zavej centra kljub vsem navezanostim na vsebine ki se dogajajo ali prelivajo.. lahko da si vseeno še navezan na telo ali pa tudi kake elemente jaza, ki ti v psihi zdaj razpada.. Ko bodo ti elementi psihe razpadli do konca in boš v polnosti sprejel svoj center potem boš zaživel Novo Življenje ki se v tebi prebuja.
Drugače je to kar pogost pojav v današnjem času, ko so razno razne aktivacije energij, ki intenzivno sprožajo te spremembe..
Jaz osebno sem to v polnosti dokončno doživel to preobrazbo leta 2008.. In ko se je do konca razgradilo vsem sem vedel, da je to stanje, ki večino ljudi spravi v umobolnico in tam nato ostanejo za vedno nezmožni delovanja več v tem svetu..
Ampak ker imam en pogum v sebi in ker delno so me vedno privlačila ta stanja, ni za mene to bilo tako grozno, le izredno zanimivo.. In v tisti amneziji in razpadu vsega poznanega, psihičnega jaza in vseh poznanih umskih struktur, sem kar opazoval enčas to stanje iz svojega centra in nisem vedel kaj naj sedaj.. Nato sem pogledal telo in sem videl da JE, sem poskusil če lahko kaj premaknem pa je šlo.. In sem si dal izziv! Če sem “nor” to pomeni le to, da moram poskusiti če lahko naredim kaj vsakdanjega in če mi uspe, potem lahko živim naprej, kljub izkušnji “norosti”.. Cilj: narediti si solato in jo pojesti!
Sem vstal šel v drugo sobo uspešno naredil vse in zaključil svoj izziv!
In nato sem videl, če mi je to uspelo, potem lahko tako nadaljujem in tudi kot “nor” živim naprej.. Nato je šlo zelo hitro, da sem sprejel to novo stanje, ki je ostalo in ostal v njemu, ter sprejel nove načine bivanja.. brez konkretnih umskih gmot ali trdnih jazov.. Življenje iz čistega centra..
No naj povem, da je konkretni in dokončni zlom sledil po enem mesecu intenzivnih energetskih dogajanj, energetika brez primere, brez da bi karkoli sam želel ali usmerjal, vso vesolje se je vsipalo name in vsak dan sem upal iz minute v minuto, da bom zdržal..
Da omenim, da se mi je v tem obdobju še kundalini aktiviral in to v enem dnevu 3x in to do konca, v trajanju 10min vsakič..
No ko sem en dan bil najbolj pod pritiski, in nisem vedel če bom sploh ostal v telesu, sem sredi zime šel ven se vlegel na Zemljo in ležal in čez čas sem tudi zaspal, tako da sem se zbudil močno podhlajen ampak mi je to močno pomagalo, da sem se začutil v telesu in mi ni bilo neprijetno sploh.. Za kako uro sem bil dober, nato pa dalje.. Smile

Tako da predlagam ko te močno odnaša:
– ostajaj v CENTRU in nenavezano opazuj vse
– v kritičnih trenutki se celo vleži na Zemljo da začutiš težo in Zemljo in lastno telo
– zavedaj se da so ti trenutki resnične izkušnje tega kar si v duhovnisti iskal leta.. razapad starih struktur (ki so v tvoji psihi) in novo rojstvo tvojega nove življenja iz tvojega resničnega Centra..

Upam da sem s tem kaj pomagal..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”