Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

#27927
Ceres
Participant

Kokosovo vodo se potem bolj pije po kozarcih, npr. 2 dc do pol litra na dan. Samo jaz bi ob kronični dehidraciji prvi teden vseeno spila malo več. Za Hofer vem ja, da je nimajo v stalni ponudbi, v Mercatorju je pa tudi že dolgo nisem kupila, ker mi drži zaloga s Hoferja. Eni v neki kitajski trgovini v Šiški nabavijo surove kokose, v njih je res veliko te vode, mislim da ca tri četrtine litra v enem orehu. Cene pa ne vem.

Od fhes jaz kupujem Megahydrate. Najcenejšega sem dobila po 37 ali 38 EUR, ga pa ne jemljem redno, samo ko se me kaj loteva, pa vzamem po kapsulo do dve na ca 4 ure in meni res res res pomaga. Moja prijateljica pa ga jemlje redno, ker takoj ko neha, se ji stanje ven na nogah poslabša. So ljudje, ki so si s tem celo pozdravili raka, in zadeva je že kar nekaj let v uporabi in preizkušena.

Kopel… sodo bikarbono kupim v Eurospinu, tam je najcenejša, ca pol EUR, pol kg. Kar cele pol kg stresem v banjo in sem potem notri vsaj 20 minut, če zdržiš dalj, toliko bolje. Fajn je, da prekriješ z vodo čim večji del telesa, jaz se vmes polivam z vodo po tistem delu, ki pač ni v vodi. Tako se tudi fajn razkisaš, ker je soda bikarbona zelo bazična. Da ne omenjam, da so si s tem celo pomagali pri poškodbah od radioaktivnega sevanja. Tudi o tem je kar nekaj na spletu. S sodo bikarbono naj bi se lepo oprala tudi naša aura in okrepilo eterično telo – ker naj bi imela telesa bolečine v naši auri nizek ph, soda ima pa visokega.

Glede brisače….. pač namočiš v topli vodi in greš nekam na toplo. V možgane tako najhitreje spraviš natrij, pa nič ne obremeniš ledvic.

Lepo je če deliš