Reply To: Problemi s kožo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Problemi s kožo Reply To: Problemi s kožo

#18886
glas
Participant

KatjaP wrote:

Z možem imava probleme s srbečo kožo po vsem telesu. Problem se je pojavil nekje v novembru, z začetkom kurilne sezone (centralna kurjava v hiši, na kurilno olje) in bolj zaprtimi in neprezračenimi prostori..

Ne moreva ugotoviti, kaj povzroča to nadlogo..

Srbečico spremljajo izpuščaji, kot nekakšni mozoljčki. Najhuje pa je, da ta nadloga ne pusti spati, ker je zelo srbeče vse skupaj.

Drugače srbečica na koži skoraj praviloma pomeni zajedalce v črevesju.. (citiram enega odličnega terapevta z bioresonanco iz LJ). Vzame se ena zadeva (tablete), ki jih odpravi, nato pa vidiš spremembo.. Ampak prav te zelo učinkovite tablete se dobijo v Avstriji ali Italiji.

Drugače pa poznam mnogo popravljenih in ozdravljenih kožnih fenomenov, če se odstrani vsa kemija, ki se daje na kožo in se kožo začne hraniti z živo(bio) kremo.. Taka je krema, ki je izdelana iz naravnih rastlinskih masel in olj, seveda bološko pridalanih, brez vse kemije ali konzervanskov, pa še presno mora biti vse skupaj, tako da so substanece žive z vsemi vitamini in minerali, ki dejansko delajo čudeže, ker koža nato pride v stik z živo močjo narave.. kremo se da tudi pojesti, pol veš da je dejansko hrana Big smile
Vem tudi na koga se da obrniti za tako “čudežno” zadevo.. Wink

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”