Reply To: Problemi s kožo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Problemi s kožo Reply To: Problemi s kožo

#29179
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Janez Močan naj bi znal ozdraviti luskavico. Ga kdo pozna?

V ozadju luskavice je skoraj vedno psorična mijazma. Zato mora biti tudi zdravljenje kombinirano.
V čem je v praksi problem?
Mijazma se manifestira tako na nergijski, kot na materialni ravni. Na materialni kot toksini, ki se izločajo prek kože oziroma “povzročajo” luskvico. Če delaš z mijazmami le energijsko, se običajno dogaja, da manifestirani del (tokslin) obnovijo energijski del mijazme, ki si ga prej očistil (ali pa ti ga je kdo drug). Zato je energijsko zdravljenje največkrat uspešno šele v kombinaciji z Gersonovo dieto.

Pravzaprav se zadeve na enak način čotijo tudi resni homeopati – homeopatski pripravki + procesiranje zastalih čustvenih energij. Del strokovne literature, vezane na mijazme celo pravi, da je pristop, pri katerih se mijazem lotimo samo s homeopatskimi pripravki, lahko škodljiv.

Še nekaj, vezano na belo omelo – ne vem, v kateri temi smo govorili o njej. Predlagal sem uporabo napitka iz bele omele, ki ga prej pretresemo (kao potenciramo). Možno, da ideja ni najboljša. Bela omela vsebuje tudi nekatere zdravju neugodne substance in tako potenciraš tudi njih. Baje homeopati belo omelo najprej pustijo v vodi toliko časa, da se začnejo procesi kisanja, ki eliminirajo škodljive snovi v beli omeli, in jo šele nato potencirajo.
Lepo je če deliš