Reply To: Problemi s kožo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Problemi s kožo Reply To: Problemi s kožo

#18648
tadej pretner
Moderator

KatjaP wrote:

Pozdrav!

Ja, preseljena sva na novo lokacijo, Moste v Ljubljani. Zemljišče tu je precej prodnato.

Hiša je stara skoraj 100 let. Kot veva, je bilo za časa Ilirskih provinc tu vojaško pokopališče.

In je res. Ko sva adaptirala kopalnico, sva dejansko naletela na okostje. Stanovanje je polkletno.

Prej je več let živel v teh prostorih najemnik, ki pa ni tožil zaradi kakšnih problemov.

Lep dan!

K.
Se še vedno nagibam k temu, da se vzrok za dermatološke težave ne skriva v materialih, uporabljenih pri adaptaciji oziroma v hlapenju lakov … (?), v kombinaciji z ogrevanjem. Mislim, da je problem energijski, povezan z lokacijo, adaptacija/ogrevanje pa ga je le aktivirala.
To, da predhodni stanovalec ni imel vidnih težav, še nič ne pomeni. Dogaja se namreč, da določeni tipi destruktivnih energij dolgo (celo več desetletij) vztrajajo v “speči”, neaktivni obliki, potem pa jih aktivira določena sprememba v prostoru. Sam tovrstne energije razmeroma dobro zaznavam in opazil sem, da na energijsko situacijo prostora vpliva že premestitev opreme. Vem pa za primere, ko so se recimo v neki hiši težave začele potem, ko so imeli v njej iniciacijo reikija – reiki energija je torej “prebudila” destruktivne energije. Tudi meni se je že dvakrat ali trikrat zgodilo, da je bilo po mojem energijskem posegu v nek bivalni prostor sprva celo slabše kot prej – moj poseg je torej v prvi fazi aktiviral pritajene energije.
Verjetno boš torej morala poiskati koga, ki se ukvarja z energijskimi korekcijami bivalnih prostorov – da bi delovala kakšna od razpoložljivih “zaščit”, vključno z energijskimi, lahko najverjetneje mirno pozabiš, čeprav ni dvakrat za reči, da kak res dober izdelovalec orgonitov ne bi znal, specialno za ta primer, izdelati orgonita, ki bi pomagal.

Lepo je če deliš