Reply To: Problem s turi

#10940
tadej pretner
Moderator

Kwakica wrote: Pozdrav vsem!

Mrzlično iščem rešitev turov. Pojavljajo se mi namreč v koraku … zrastejo pa do velikosti kostanja … raje ne bi opisovala agonije. Do zdaj sem na koncu še vedno pristala na splošni kirurgiji pod splošno narkozo, da so zadevo prerezali in očistili. Potem je nekaj časa mir. Poduarek je na nekaj časa …

Niti ne bi razlagala o poskusih stiskanja in prebadanja, ki na koncu ne zaleže … Prebadanje sicer prinese trenutno olajšanje, ker izteče gnoj, a potem se zorenje nadaljuje … Nimam pojma, kako dolgo bi trajalo, da bi se zadeva sama od sebe razpočila. Nikoli nisem čakala tako dolgo, saj sem imela že povečane bezgalke, izredno slabo počutje ( o neudobnosti niti ne bi razpravljala), tur velik kot divji kostanj, a še vedno ne dovolj na površju, da bi ga razneslo samega od sebe …

Poskusila sem od mazanja z antibiotični mazili, ihtiolnim mazilom … a vse pravzaprav nič ne pomaga. Zadnje upanje je bilo homeopatsko zdravilo kolloid G, ki pa je razvoj tura sicer zavrl, odpravi ga pa ni . Tako zdaj nekako vzdržujem stanje že cca 2 meseca, ko še ni za rezat, ni vneto, je pa veliko globoko pod kožo po otipu recimo cca 4-5 mm globoko, vseeno pa kar precejšnje. Recimo za velikost frnikule … Malo se veča, včasih tudi manjša, izgine pa seveda ne.

Nimam več idej, kaj bi… Berem o MMS kapljicah in razmišljam o kuri z njimi…

Pomislila pa sem tudi na kamen, ki bi to morda ozdravil. Vendar pa ne najdem uporabnih informacij, kateri kamen bi utegnil pomagati in kako ga uporabljati. Kar s polaganjem ali morda eliksirjem za izpiranje ali pa celo oralno?

Ima morda kdo kakšne podobne izkušnje ali nasvet, res bi se rada tega znebila na bolj normalen način kot splošna narkoza in rezanje.

Hvala vsem!

Pravijo sicer, da so turi bakterijskega porekla, vendar imam občutek, da je njihov nastanek povezan tudi z alergijami na določeno hrano, za katero sploh ne veš, da si nanjo alergičen in jo imaš celo rad. Povezava pa bi znala biti tudi s kislostjo telesa. Ali morda uživaš veliko mleka? Neverjetno veliko ljudi je nanj alergično, pa tega sploh ne ve. Na tvojem mestu bi šel na bioresonanco pogledat, kakšni disbalansi se v tvojem primeru pojavljajo, Stavim, da lahko dober terapevt bioresonance najde vzrok za ture mimo osnovne zgodbe o bakterijah.
Tur neverjetno hitro dozori, če daš nanj svež zeljni list ali dva, ki si jo prej z nečem malce potolkla, tako da pride na površino lista čim več zeljnega soka.

Lepo je če deliš