Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prisotnost – tukaj in sedaj Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj

#1226
AVATAR
Član

tadej pretner wrote:

Sam neki mi ni logično. Meni tudi takoj zjutraj, ko vstanem že švigajo misli sem in tja. Se mi zdi, da je zjutraj celo najhuje. Ampak po logiki kot si jo opisal, bi moral biti takrat v alfa in tudi brez (ali vsaj z manj) misli. Mogoče je pa zjutraj isti šmorn kot cez dan, ampak se mi samo zdi hujše, ker je večji kontrast, ker sem se ravnokar prebudil iz mirnega spanca.

Na nek način je ironično, da si to temo ti napisal, ki si bil na specialni Euilibrium delavnici…Res ne vem kaj vam je Tadej v glavo nabijal…glede na poste, ki jih berem…tudi tistega smešnega…ko se Equilibrium uporabi za zmago slovenskih rokometašev…itd

Zberi se. Bad boy ni bil na equilibriumu (oziroma le tri ure), tisto o eq. kot pomoči športnikom k zmagi pa je pisal Grega.

No no, saj sem že pri sebi…svetlobno alfo pa si mu verjetno dal…čeprav imam občutek, da je ne bodo znali uporabljati…preveč se istovetijo s svojim jazom…in pritisk družbe je prevelik…Ravno včeraj mi je kolega rekel…mater no…kako danes pritiskajo na mene…ves je razstresen…pa sploh ni imelo smisla, da bi mu razlagal o usmerjeni zavesti…enostavno ne bi razumel…še bolj bi se razjezil.

Hm…ANA je izbrisala svoj post…verjetno je bil pretežek zalogaj za njo

Lepo je če deliš