Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prisotnost – tukaj in sedaj Reply To: Prisotnost – tukaj in sedaj

#7856
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Praznina je duh splošne simbioze

Nikoli se ne bi mogel prepričat da je tako…saj razumeš…preveč udarcev…Udarci človeka sicer utrdijo…hkrati pa ga tudi ubijejo…Življenje nikoli ni takšno kot sem upal…čim stegnem roko ugrizne vanjo.

Bolj mehki ljudje kot so…Glas, Klemenko, slabi pojbek…itd…Za njih je to druga stvar…in ” potencialno zmorejo ” videt to splošno simbiozo celote…ali vsaj verjeti…da je tako.

Avy, čim uporablja besede, kot so “nikoli”, “vedno” …, opasno etiketiraš. Velik del problema je v tem, da že pričakuješ da te bo folk, ki mu zaupaš, zajebal. Drugi del problema pa je v tem, da očitno neadekvatno prepoznavaš do kam lahko pri kom greš.
Da se razumeva – ne propagiram splonega zaupanja komurkoli. Nekateri se preprosto niso v stanju odzivati v smislu, da se držijo tihih (moralnost) ali eksaktnih dogovorov. V kontekst zaupanja gre predvsem to, da folka vnaprej ne etiketira ampak imaš dovolj odprt komunikacijski kanal, da začutiš “koliko in do kam”.

AVATAR wrote: Nataša…kaj si imela v mislih…tisto o The Secret…in kam je tovrstna manifestacija pripeljala ljudi…niso bili zadovoljni z darilom vesolja…ali pa tega niso znali uporabiti…in so zaradi svoje naivnosti zaglavili…No mene tega ni strah…ker se nič ni manifestiralo…kljub mojemu trudu…tako pri The Secret-Abrahamu in Transurfingu…no, nič dobil…in ni nobene škode

Res ne vem, v čem je problem, da ti ne rata. Večina tehnik temelji na vizualizaciji želenega, podprti z adekvatnim čustvenim stanjem. In te tehnike delajo – problem je le v tem, ker se ne ukvarjajo s čičenjem namere, ampak delujejo v okviru posameznih polj realnosti – potisnejo te v bistvu še globlje v ta polja. Drugače pa sem te tehnike včasih redno uporabljal in lahko ti naštejem nekaj uspehov:
– pred leti sem dolgo zaman iskal službo, ko pa sem uporabil takšno tehniko, sem jo dobip iz prve (bilo nas je okoli 110 kandidatov)
– v Belorusiji me je en Belokranjec redno premagoval v pikadu v igrah na 10 dobljenih. Potem, ko sem za zmago programiral kristal, nisem z njim izgubil niti enkrat več.
-V istem obdobju mi je ena oseba vrnila 6000 nemških mark. Šlo je za zelo star dolg in ta denar sem praktično že odpisal. Bolj zahec kot zares sem nekajkrat uporabil to ntehniko in oseba me je poklicala in vpraala, kdaj mi lahko prinese denar.

Ko pa govoriš o nezadovoljstvu z darilom vesolja, pa dejansko opažam, da ljudje včasih nekako dosežejo cilj, a ga potem ne znajo obdržati (tudi to bo tema equilibriuma). Ravno včeraj sem izvedel, da sta poslovno totalno propadla en frend in en znanec, oba prej zelo uspešna podjetnika. Eden od njiju je naredil samomor, drugi, ki pa je recimo imel job z urno postavko 38 Eur, pa je tako zabredel v dolgove, da se zdaj pred upniki skriva in se ne javlja na telefon (tipičen primer fanta, ki ni nikoli ničesar imel, potem, ko pa začne pritekati denar, ga to zmede in skuša na hitro izkusiti vse, česar si prej ni mogel privoščiti in se tako med drugim navleče na beli prah).

Lepo je če deliš