Reply To: Preseganje ega?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Preseganje ega? Reply To: Preseganje ega?

#5065
tadej pretner
Moderator

BAD-BOY wrote:

Tadej nekaj mi ni jasno. Par strani nazaj si pisal, da se lahko z vizualizacijo, ki jo podpremo s čustvi lahko še bolj zasidramo v neko nizko vibracijsko polje oz. v situacijo, ki si je ne želimo. Zakaj? Ker, ko si nekaj želimo in se zavedamo, da še tega nimamo? Sicer smo pa tudi delali vizualizacijo na EQ delavnici. Zakaj bi nas potem to učil, če si takega mnenja?

Seveda se to lahko zgodi, če izhaja impulz namere iz nizkovibracijskega polja. Če se spomniš, smo na delavnici preverjali tudi, ali izhaja neka namera iz NV polj, ali iz naše biti.

BAD-BOY wrote:

Pa še to kar si pisal glede navdušenja mi tudi ni jasno, da ima tudi nasprotni pol itd. Od kdaj je torej početi nekaj kar te navdušuje, veseli narobe? Sam tudi praviš, da če boš počel nekaj kar te veseli, te bo vesolje podprlo.

Ko si v visokovibracijskem polju, izkušaš zadovoljstvo, mir … Evforična stanja (navdušenje), sodijo k NV poljem im imajo svoj nasprotni pol – stanje navdušenja se slej ko prej prevesi v nasprotje. Primer takšnega polja – nacistična Nemčija in navdušenje folka ob govorih Hitlerja.

Karkoli narediš, vedno te nekaj podpira. Tudi kadar te podpirajo NV polja, ti gre na prvi pogled lahko vse kot po maslu, a te v resnici vedno bolj posedujejo.

Lepo je če deliš