Reply To: Ponižnost

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Ponižnost Reply To: Ponižnost

#4189
zofija
Član

tadej pretner wrote:

pozdravčki od zofkefilozofke, ki z vso ponižnostjo in v istem trenutku z vsem obiljem zasedaa prazni sedež bodočega tretjega letnika šole za bioterapevte Marjana Ogorevca oz.Tadej Pretnerja, drgač je pa šola v bližini psihiatrične bolnice Polje, kar se mi zdi pravzaprav zelo praktično, ampak še nikoli nisem srečala na tej šoli človeka, ki bi mi prodajal oz. ponujal slovar slovenskega knjižnjega jezika, skozi katerega bi zaštekala point duhovnosti, obilja, spoštovanja, sprejemanja, odgovornosti,ponižnosti, brezpogojne ljubezni, iskrenosti…………………
No ja, kar še ni, pa še bo………čavčiščegetavči.com

Zberi se. Opredelitev ponižnosti v slovarju je pripopala Irena in če se ti je zdelo to čist mim, ne vem, zakaj sedaj to sama počneš in s kakšnim namenom v to vpletaš Šolo za bioterapevte.

Tadej, sem že velikokrat povedala, da je meni ta šola debest. Z veseljem bi hodila vsaki vikend, če bi bilo to le mogoče. Veliko sem se naučila od vas predavateljev, kakor tudi od sošolcev. Lih zadnjič sem mamici dejala, da je škoda, da se šola bliža koncu in ali bi čudno zgledalo, če bi se še enkrat vpisala v prvi letnik. Tudi drugi ljudje so mi rekli, da ko jim govorim o tej šoli, da so postali čisto navdušeni, ravno pred tednom dni me je poklicala prijateljica Andreja in se resno zanimala za šolo. Jaz bi recimo, če bi bilo to mogoče, to kar vi predavate dala v obične šole, v osnovno, srednjo….pa še za starše zraven. Se mi zdi, da se to tudi vidi na meni, ko sem v šoli pa tudi vsa polna energije se vrnem domov. Če bo mogoče kako nadeljevanje šole, se sigurno vpišem. Še do dandanes se zahvalim mamici, da me je tako rekoč vpisala, pa tudi hvaležna sem sošolki Aleksandri, da mi je posodila denar, ko ga za šolo nisem imela, pa, da ne pozabim Marjana, ki je zelo potrpežljiv z mojimi plačili. Men je ta šola veliko dala in zdej, ko jo nimamo čez poletje, jo prav pogrešam kakor sošolce tudi. Meni s ti naprimer zelo všeč, kakor tudi Beba ali pa Marjan pa Milena tudi.. Pri vse tej stvari sem smrtno resna.

Lepo je če deliš