Reply To: Politika-usoda naroda

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Politika-usoda naroda Reply To: Politika-usoda naroda

#20523
Tintina
Član

Ko sem gledala cel intervju, ki ga je naredila Ljerka Bizilj, mi je prišlo na misel, da je novinarka, kot je Ljerka Bizilj, na tem intervjuju padla na celi črti. Da ne bo pomote, nisem noben fen Janše. Ampak pri njej temelji vse na nekih mnenjih javnosti, v krogih se govori….

Dejstvo je, da niso našli nobenih konkretnih dokazov. Verjetno jih tudi ne bodo, to pa zato, ker je JJ preveč prebrisan, da bi jih našli. Bolj me je groza tega, da se vse vrti okrog JJ, tisti, pa katerih dokazi obstajajo, jih pa sploh ne pokličejo in ne vprašajo. Pavčka verjetno nobeden od vas ne pozna,( kako je ta možakar sploh začel in kakšen vzpon je to bil), pa je to stric, ki bi ga bilo treba dat pod lupo….
Dejstvo je, da mi vsi premalo vemo kaj se je v resnici dogajalo in glede na simpatičnost al pa ne, takole na hitro ocenjujemo kdo je kriv, pa kdo ne.
In še to. Žalosti me, oziroma kaže se slika, nekdo, ki so mu na sodišču dokazali konkretno korupcijo, dokazi… dobi cca ubogih leto in pol zapora ( pa še ta je dejansko žrtveno jagnje za folk), drugih v podobni situaciji, pa se sploh ne pokliče, al se pa zavlačuje z obtožnico, al so pa nenadoma grozno bolni…. Ko so kradli so bili popolnoma zdravi in vitalni…
Mislim , eh dovolj, bolje, da sploh ne razpredam več.
Jaz sem samo zato, da pride od nekod ena velika brezova metla, pa pomete in prerihta naš sodni sistem. Vrže razne zasidrane strice in tete, ki so kar doživljensko na nekih mestih in se ne čutijo odgovorne nikomur ker so nezmotljivi že zato, ker so prilezli na to mesto in naredili zakon, da jih ščiti….
Mi vsi pa se tukaj grizemo, kdo je kriv, pa kdo ni, v službah ljudje izgorevajo, ker jih privijajo do nezavesti, strah, da izgubiš službo, vse en sam pritisk…. nekdo pa lahko kraljuje slovenskim Kekcem, ki se ukvarjajo s kostmi, ki jih vržejo z velike politične mize, pa sploh ne vedo al obirajo kokošje, goveje al pa svinjske.
Pa se smejijo nam malim bebčkom, do kod nas še lahko zavajajo…
Tolko z moje strani

Tintina2013-06-23 08:21:02

Lepo je če deliš