Reply To: Politika-usoda naroda

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Politika-usoda naroda Reply To: Politika-usoda naroda

#24902
glas
Participant

Ceres wrote:
..Ne vem, ali je na pravem mestu, nekaj mi celo pravi, da ne. Dejstvo pa je, in to sem hotela povedat v svojem vcerajsnjem postu, da energija nasprotnikov, ki je povsem custvene narave (ne mentalne) iz tipa zapornika Sanader dela tip Mandele. Lekcija ogledala na nivoju naroda.

Izhajaš iz zaključkov, ki so motovirani na strahu in iz preteklosti.. Ne upoštevač narave časa v katerem smo.. Vse skrito se razkriva, vedno hitreje.. V dveh letih bodo take spremembe, da vse to ne bo več pomembno kaj se sedaj pogovarjamo.. Drugače pa Mandela je postal (ali ostal) Mandela, ker je to že vseskozi bil.. Saj ga ni zapor naredil takega, takšen je že šel v zapor in še bolj prekaljen (in čist) prišel ven..
Janša v zaporu lahko postane le še bolj Janša, in to bo kmalu vidno..
Janša je itak ostal za časom, živi globoko v preteklosti, in ko bo prišel iz zapora bo to njegovo patološko stanje čisto jasno vsem.. Razen če se misli razsvetlit tam.. Mu privoščim Saj si je tudi sam izbral to izkušnjo prav sedaj (iz svojih Višjih ravni bivanja..), obstajajo tudi ljudje, ki jim zapor pomaga, iti naprej..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”