Reply To: pojem sprejemanja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast pojem sprejemanja Reply To: pojem sprejemanja

#4761
CAELI
Član

zofija wrote:

Hvala ti, predvsem, ker si napisala svojo izkušnjo, izkušnje so meni zelo dragocene, svoje in seveda tudi od drugih, človek se lahko veliko nauči, če se le hoče, no vsaj jaz se.

Sam neki pa ne razumem, rekla si, da si takrat opravila z vsemi strahovi, pol pa praviš, da je to edino kar si uspela razrešiti? Najbrž si mislila, da si opravila z vsemi strahovi vezani na to določeno situacijo, ki si jo opisala. Ker, ko se človek reši vseh strahov, je to potem čisto drugačna zgodba.

Pol tud praviš, da je to edino kar si uspela rešiti in, da misliš to zaradi tega, ker si ostalo napačno definirala.

A vidiš, to sem jaz mislila z odkritosrčnostjo oz. iskrenim izražanjem svoje notranje resničnosti, ker, ko človek enkrat to pošteka in se dejansko odloči, potlej ni napačnega definiranja, ker to si ti in ni nobene napačne definicije. Samo odločiti se je treba in potlej tud volja pride in človek lahko razreši čisto vse, kar ga muči……., s tehnikam ali brez njih, vse je, da se uporablja, samo na kakšen način oz. s kakšnim namenom to človek dela, ker tehnika se itak prilagaja človeku oz. njegovi notranjosti……….

Glej, jaz se nimam za filozofinjo, to ste me na tem forumu lepo popredalčkali, pa z filoZOFIJO ni čisto nič narobe, le živeti jo je treba. Drgač pa ljudje, ki me poznajo, se družijo z mano pravijo, da sem življenski realist. Men je to čisto vse v redu, sam, da jaz ven, da kdo sem…..Drgač pa ja, je treba spoštovati vse ljudi, predvsem pa sam sebe…….

Opravila sem z delčki težav, ki me potem niso več obremenjevali v določeni situaciji. Ne muči se s tem, da mi je uspelo samo to, jaz se ne. Ja drugačna zgodba je, če se rešiš vsega.
Vidim da ti v sedanjem trenutku živiš to odkritosrčno zgodbo.

Lepo je če deliš