Reply To: pojem sprejemanja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast pojem sprejemanja Reply To: pojem sprejemanja

#4744
zofija
Član

CAELI wrote: filo-zofija

Sem se prav narežala na ves glas, ko sem videla to tvojo prijavo. Pa prav vedela sem, da mi boš to napisala nazaj, ker nekaj si mi pa že morala odpisati……Se pravi, da ko človek živi tukaj in sedaj in je brez strahov in je miren, radosten in poln ljubezni do sebe in s tem do krompirja tudi, da to je filozofija…okej, spet ti hvala za pohvalo…ja, potem sem pa res filozofinja…….(mater sem spet zgrešila poklic).

Sedaj bi pa tebe prosila za razlago in sicer, kako kaj življenje in tehnika? Kako, ti recimo vnašaš kvaliteto tehnike v tvoje vsakdanje življenje tukaj in sedaj? Recimo, nekaj res ne zastopim lih prav dobro, se pravi, da imaš ti nek problem in potem narediš to ali ono tehniko in potem problema ni več ali kaj? Al, da narediš to ali uno tehniko za strah in potem strahu ni več?

Se mi zdi, da mi boš znala odgovoriti, ker delaš tehnike, pa me res zanima, da kako kar potem nimaš več strahov, odvisnosti, problemov itd…….Če mogoče ne sprašujem preveč, da podaj kako svojo izkušnjo iz življenja in tehnike, prosim, da mi bo saj malo bolj jasno…….

Že v naprej se ti zahvaljujem za tvojo pomoč…….bodi lepo
Lepo je če deliš