Reply To: Pasti na duhovni poti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Pasti na duhovni poti Reply To: Pasti na duhovni poti

#19725
glas
Participant

diva wrote: …ja, ja, avtosugestija pa to… tudi jaz sem najprej pomislila na to. Hec je v tem, da so se neke zadeve zgodile, preden sem jih prebrala. Pa npr. pri raznih vajah pri Tadeju ali Marjanu, ko smo se usmerjali na senzacije v telesu in sem bila vsa usmerjetna v to, da bi nekaj čutila, pa nisem (vsaj ne vedno). Potem pa tako, brez pričakovanja iz gole radovednosti berem neko knjigo, pa se začne dogajati vse živo… To me je malce presenetilo in odprlo nekaj vprašanj. Kakor koli že. Kot po naključju smo danes pri bioterapevtih govorili ravno o ponovni povezavi in nekaj odgovorov sem že dobila.

Prebrala si knjigo, da si dobila v um informacijo, kaj se ti je dejansko zgodilo.. Poznaš rek: ”Ko je učenec pripravljen se pojavi učitelj.”

Čer knjigo Reconection pa itak začutiš vibre saj je že knjiga tako pisana, da se ti odpira zraven in tudi knjigo nekako dobiš v roke takrat, ko se ti v življenju to začenja odpirati in si s knjigo to lažje (umsko) potrdiš..

Zaupaj si in se igraj še naprej, tako da sodeluješ z energijo, potuješ po njej, jo malo razteguješ, vlečeš, se ustaviš ob posebnih senzacijah jih začutiš, se poigraš z njimi itd.. Predvsem je to to, POMEMBO pa je da ne vnašaš pričakovanj, da ne usmerjaš namer, tega pri Reconnection ni!

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”