Reply To: Pasti na duhovni poti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Pasti na duhovni poti Reply To: Pasti na duhovni poti

#19961
Ceres
Participant

Ceres wrote: V mali soli kreiranja realnosti se je Tadej na koncu dotaknil kaizen principa – in s tem tudi cisto konkretnega delovanja. V The science of getting rich (napisana ze pred vec kot sto leti, pa naj naslov ne zavede…..ne gre samo za bogastvo, ampak kreacijo cesarkoli)…..so napisane z drugacnimi besedami vec ali manj iste zadeve….okoli polj realnosti, pravilne namere, podzavesti, razlika med voljo in namero…..v zadnjem poglavju pa se loti Wattles delovanja….in sicer delovanja na prav poseben nacin.

Pove, da zivimo v realnosti, kjer je za potrebno manifestacijo tudi pravilno delovanje….konkretno, fizicno pravilno. Meni osebno teh par strani predstavlja najpomembnejso solo kreiranja…..z psiho (ne gre samo za psiho, naj jo tako imenujem) pravilno narocis, z delovanjem pa zadevo sploh lahko dobis. Tudi Wattles temu delu pravi: crucial point. Odlocilna tocka.

In kaj je zdaj pravilno delovanje? On ga seveda lahko samo opise….za vsakega je nekaj drugega…..mislim, da ga opise zelo natancno, oz da dobre koordinate, da vsak uspe ugotovit, kaj je to za njega. Ce koga zanima, jih lahko tu tudi prepisem.

Pravi se to (prevajam iz originala po svojih besedah):

Vsak dan je lahko uspeh ali napaka. Ce je nekaj, kar bi moral narediti danes, pa tega nisi naredil, si glede te zadeve naredil napako….posledice so lahko veliko hujse, kot mislis. Odlasanje v majhnih zadevah, ki bi morale biti narejene, ko je cas za njih, lahko rezultira v dolgorocno zamudo pri tem, da zeleno dobis.

Še tale bukvica:

http://images.thesecret.tv/The-Science-of-Getting-Rich.pdf

O delovanju je od strani 51 naprej.

Lepo je če deliš