Reply To: Pasti na duhovni poti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Pasti na duhovni poti Reply To: Pasti na duhovni poti

#20786
snowcat :)
Participant

Vzela sem 10 kamenčkov in jih dala na levo stran leve roke. S tem sem zmeraj prvih 10 ponovitev pričela s levo nogo. Vsako ponovitev sem eden kamenček preložila na desno stran, zraven desne roke. Tako, da mi ni bilo potreba štet. In simetrija zagotovljena. To uporabljam še danes :-).

Vaje sem poznala že od prej. Sem imela trenerja na univerzi, ki je ta sestav uporabljal v fazi ogrevanja. Brez nakladanja karkoli o jogi in duhovnosti. Tako, da za mene je to bilo čisto navadno raztezanje in vzdrževanje krvnega obtoka, skupaj s neko mero dobre pljučne kondicije.

Problem je bil trenutek, kadar sem se kar ,,zataknila,, kar na enkrat nisem vedela ali grem naprej nazaj noga ta roka ta, pač sem zamrznila. Začela se jezit …

Dejansko kadar mi je povedal, kaj naj bi se dogajalo – sem lažje vzdrževala fokus. Pač sem se ustavila v tem zamrznjenem trenutku in dihala, dokler to ni minilo. Da ne omenjam, da sem se počutila kot idiot, lih tako.

Njegove delitve ne morem kometirati. S jogo se ubada že dosti časa. Smatram, da izkušnje. Tudi je imel dejansko prav. Je pa res, da je lahko slišal za mene v službi. Delamo v isti firmi.

snowcat

Lepo je če deliš