Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#3864
tadej pretner
Moderator

Chloe wrote: Čao,

jaz sem si pa pred nekaj dnevi kupila ametista, zoisita in obsidiana. Ametista in zoisita so mi priporočali, obisidanu se pa nisem mogla upreti (mislim, da je šlo za čisto fizično zaljubljenost na prvi pogled :D ).
Imam probleme s hipohondrijo (psihosomatske), ki mi uničuje življenje. Imam tudi manjše probleme z jajčniki (zaradi tega so mi priporočili zoisita), nasplošno mi pa vsi pravijo, da sem napeta (tudi maserka). Po naravi sem precej deloholična.

Zanima me, če je kakšen drug kristal, ki bi mi bolj utrezal (14.4.83, 10.40, Kranj)?

Glede na kombinacijo, je tvoj ametist, tako, da si imela dobrega svetovalca. Za jajčnike je tudi o.k. zoisit, zlasti tak, ki vsebuje tudi rubin (to je pri zoisitu pogosto in ne vpliva bistveno na ceno).
Glede hipohodndrije in napetosti ti predlagam izvajanje procesa prisotnosti, ki je opisan v forumu “Šola za bioterapevte” – tema “Praznina”

Chloe wrote:

Zanima me tudi, kako je z eliksirji… rekli so mi, da naj si naredim iz zoisita… pa ne vem kolikokrat? Poučila sem se, da mora biti v 37 stopinjah pol ure.

Čim večkrat. Vsaj dvakrat dnevno recimo spij kozarec eliksirja.

Chloe wrote:
Nekje sem prebrala, da naj kamen ne bi bil en meter od električnih naprav. Je to res? Če je temu tako, dejansko nimam “šans” z njimi, saj me računalnik spremlja ob delu in nadurah doma. Da o telefonu ne govorimo. Televizije skoraj ne gledam. 2 kamna imam skos v žepu (ametista in obsidiana). V bistvu nič še ne “čutim”. Je to sploh v redu?

Tudi če kamnov ne čutiš, spreminjajo energijsko situacijo v tvojem avričnem polju. Z vplivom računalnika in telefona na tvoje kamne se ne obremenjuj, neposredno na vire sevanja pa jih le ne dajaj.

Chloe wrote:
Aja, ametista imam “naravnega”, ne poliranega (kakorkoli se temu reče). Imajo takšni večjo moč?

Hvala lepa!

C

Odvisno – koničast naravni ametist raste po nekakšni spirali – kadar imaš brušenega, nimaš pojma, kam je spirala usmerjena. Ampak pri koničastem je precej pomembna lega te konice – pazi, da je kamen usmerjen tako, da je konica obrnjena navzgor ali navzdol.

Lepo je če deliš