Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#1293
wanty
Član

AVATAR wrote:

V Ahatu sicer še nisem kupovala nikoli, ampak mam nek odpor, pa ne vem zakaj.

Trgovina Ahat je v bistvu nesramno draga…če pa hočeš kaj posebnega kupiti pa moraš že bit poznavalec…ker Ahat minerale dobiva iz vseh možnih virov…in kar hitro lahko kupiš ponaredek…Pri kar nekaj mineralih, ki sem jih kupil…sem ugotovil, da so barvani…dekline, ki pa prodajajo pa tudi bolj pihajo na dušo…kot kaj pametnega svetujejo.

Za par boji-stones…so hoteli imet 60 eurov…pa sem deklino vprašal, če se norca dela iz mene.

Na trgu revolucije ( če si iz MB )…zraven pošte je še ena trgovina…ne vem imena…in tudi prodajajo minerale…pa še neke druge stvari…in so cenovno bolj pri sebi.

Tam nekje pri hočah ima en tip lep botanični vrt…za ogled…ukvarja pa se tudi z minerali…imel je v Europarku enkrat svojo stojnico polno mineralov…cenovno ugoden…pa velika izbira…in ve kaj ponuja…tako, da se lahko pozanimaš.

Ja Ahat sem šla onkrat prav pogledat in kaj drugega od smejčkanja prodajalke nisem dobila. Toliko se na žalost ne spoznam na minerale, da bi lahko ločila ponaredek od originala, zato mislim, da me tam (razen v spremstvu strokovnjaka) ne vidijo več….

Bom šla pogledat na trgu revolucije, mi je blizu službe. Hvala za nasvet. Kako pa je tam s ponaredki?

Hoče….bom prepričala dragega da greva. :) To pa bi bilo super ja…. mogoče že ta vikend…bom pobrskala po internetu, če kje kaj piše kdaj in kje točno. HVALA!!!!

Lepo je če deliš