Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#2923
Iza
Član

Pozdravljen(i) Handshake
Sploh ne vem, kje naj začnem, ker bi najraje vse povedala v enem stavku, pa vem, da ne gre tako. Najprej bi pozdravila vse prisotne na tem forumuThumbs Up, še posebno TadejaFlower (se opravičujem, bi te kar tikala, malo zato, ker se navadno na spletnih forumih vsi tikamo, malo pa zato, ker sem videla da sva generacija..)
Torej…
Kot vsako leto se je tudi letos pri nas zgodil MINFOS in spet me je prevzel svet kamnov. Moram reči, da že od malega po žepih vedno nosim kakšen kamenček in to je prišlo tako v navado, da si sedaj s potovanj prinesem poleg ostalih spominkov tudi nekaj kamenčkov..
(Sem že spet zašla)…
Na sejmu me je našel čudovit kristal selenita v obliki piramide. Tolikokrat mi je “skočil v oči, da sem ga enostavno morala vzeti s seboj. Tako se je pridružil svetlomodremu howalitu in obsidianu od lani, ter nekaj drobnim predmetov iz roževca, tigrovega očesa, ter ogrlici iz hematita, ki me je “hotela zadušiti”, ko sem si jo nadela.
Ko sem iskala odgovor na “Zakaj?” sem prijadrala na tvojo stran in seveda na tale forum, ki me je tako prevzel, da ga prebiram že kakšnih 6 ur in ker sem trdno prepričana, da se nič ne zgodi po naključju sem sedaj tule in prebiram, ah bolje rečeno požiram vse, kar sem dobila tule.
In zraven so se mi porajala vprašanja, ki bi ti jih rada zastavila..
“Zakaj me je pritegnil ravno selenit?” (mimogrede – kako naj ga očistim, saj vode ne prenaša najbolje)
Verjetno pa moram napisati kaj o sebi. Ime sem dobila po žlahtni kovini, mogoče ravno zato skoraj ne nosim zlatih izdelkov, zelo rada pa imam srebro v vseh možnih variantah (prstane, ogrlice, obeske, zapestnice….) Rojena sem v znamenju dvojčkov (20.6.) v letu podgane (1960) po kitajskem horoskopu. V podznaku sem devica (rojena ob 10:45 v Kranju), luno pa imam v biku. Nora kombinacija, saj vem.

Moja številka je 6 in ravnokar sem opazila, da sem si kupila srebrn
prstanček na katerem je 6 cirkonijev… Naključje?

Kateri kamen Approve – ups kristal LOL– bi mi najbolj ustrezal?
lmam pa še dve podvprašanji.. Kateri kristal priporočaš za pospeševanje zdravljenja zlomljene kosti in pa kater kamen priporočaš za omilitev težav z žolčnimi kamni (baje so posledica zatrte jeze in se moram strinjat s to trditvijo, saj me vsake toliko časa popade “sveta jeza”.Sick Prej sem jo tlačila vase,, sedaj pa dovolim, da izbruhne na dan in resnično moram reči, da se počutim bolje.

Prebirala sem tudi blog o Procesu prisotnosti in prav žal mi je, da sem ga odkrila šele danes, ko je za vami že praktično 2 meseca vaj.
Bom začela jutri…Se mi kdo pridruži?

Naj bo dovolj za prvič. Vsem želim prijeten teden, ki je pred nami Wink

Lepo je če deliš