Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#450
tadej pretner
Moderator

Lenca mi wrote:
Imam pa eno vprašanje – zanima me če je kak kamen, ki bi mi lahko pomagal umiriti oz. imeti pod nadzorom lastno jezo. Sama nimam težav z izražanjem svoje jeze, ko je to potrebno ( ko se počutim ogroženo – to se pa dogaja ko mi skušajo omejiti svobodo) … samo zadnje čase opažam, da Laura Takoj reagira na mojo jezo, kar je logično, samo ko se razburi pade v tak “trans” ali bes, da je kar hudo.
Sej vem, kaj boš rekel, da se moram sama umiriti – a žal me moja reakcija še večja jeza, sledi obžalovanje,… Skratka takrat je eno SAMO VELIKO SRANJE

Na blitz način tegale ne bova rešila. Jeza ti ne pride do živega le takrat, ko znaš biti v praznini, ampak tega pač (še) ne znaš. Zato reciva takole:
Recimo, da te nekaj ujezi. Možni so trije scenariji:
– Proti jezi se skušaš boriti, jo zadržati, zajeziti … Wrong!!!! Na ta način se destruktivna energija nalaga v tvojo podzavest in nazadnje je še slabše.
– Popizdiš. Ko se to zgodi, jeza upravlja s tabo, ne ti z njo. Pizdarija!
– Lahko jo izraziš zavestno, recimo z zbranim sunkovitim izdihom, v katerega vneseš vso destruktivno energijo, ki jo je dražljaj “zbudil”. To je v redu.

Da ti negativna čustva naredijo škodo, potrebujejo čas. Ne daj jim ga, ampak jih takoj zavestno vrzi ven!!!!
Da lahko to narediš na ta način, je potreben močan pleksus. V pleksusu je center nadzora nsd tovrstnimi čustvi. Okrepi ga. Če že iščeš kamen za to (ki sam po sebi sicer problema ne bo rešil), so to rumeni kamni: citrin, heliodor, za silo tudi karneol.

Lepo je če deliš