Reply To: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Reply To: Osebni kristal

#19113
Serotonin
Član
Pozdravljen Tadej :-)
Včeraj sem kar večino dneva preživela sede za prenosnikom prebirajoč o kristalih na vseh možnih spletnih naslovih.. in nato sem naletela na tvojega, in seveda se mi je porodilo kar nekaj vprašanj, na katera upam da mi boš odgovoril.
Najprej bi rada povedala, da sem rojena 01.10.1994, torej v znamenju tehtnice, in v ascendentu sem baje pravtako toisto znamenje, kar za moje mnenje to ni niti malo všečno. Tehtnice se že tako ali tako, enkrat ko padejo iz svojega ravnovesja in harmonije, težko spet postavijo na noge in nasploh znova zaživijo.. in da si to še v ascendentu, mi kar zbuja slabo vest, namreč se moje pomankljivosti le še podvojijo.. Želela bi si torej najti kakšen ustrezen kristal za svoje znamenje, bi mi znal kakšnega priporočiti, in kje ga dobim? Nasplošno pa je to kar potrebujem v tem današnjem obdobju, veliko energije, moči in ravnovesja, namreč do konca junija se moram pripravljati na sprejemni postopek za športno fakulteto, torej bi rabila tudi kakšno zaščito pred raznimi poškodbami in negativnimi vplivi nasploh.. Kaj misliš, bi se našlo kaj primernega? Pravtako se nahajam v zelo stresnem obdobju, kar se tiče družine, in šole, letos namreč pišem maturo, kar se pa kaže posledično tudi pri ljubezni.. manjka mi tudi koncentracije. Želela pa bi si morda tudi kakšen kristalček za srečo. Včeraj sem se za te kristale tako zelo zagrela, da jih res želim dobiti čimprej v svoje roke in prav komaj čakam.. Zelo bi bila vesela če bi mi priporočil kar več kristalov, in ne samo enega, pa kje bi jih lahko dobila.. Upam da se nisem preveč razpisala..
Res en lep, prijeten pozdrav, ter želim ti uspešno, srečno, mirno in polno ljubezni nadaljevanje dneva in življenskega toka :-)
Najlepša hvala vnaprej za odgovore.
Lepo je če deliš