Reply To: Opazovalec in svet

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Opazovalec in svet Reply To: Opazovalec in svet

#24345
snowcat :)
Participant

glas wrote:

Vse to nakladanje o potovanju duš, zgoščeni in nezgoščeni, dimenzijah, trala-la-la ulala, …..hm, od kratkih nog sem brala pravljice, fantazijo in scifi in vam povem, da ni nobene razlike. Ni pomembno kako je nastal svet, niti ni pomembno ali smo sami v vesolju ali ne, niti ali imamo ali nimamo duše, niti ali crknemo in mravlje imajo žur in to je to ali da duša potuje naprej (ali nazaj)…..nič od tega ni pomembno. Edino, ki šteje je lastna izkušnja, lastno doživetje, lastna motivacija, ….t

O jaaa, je pomembno..
Marsikdaj je prava informacija zelo pomembna! Tudi resnica o raznih večjih stvareh, trenutno od tvojih sedanjih trenutnih želja, je dokaj pomebna.. saj omejevanje od teh resnic, dejansko drži mase ljudi v balončku, v pritlehnih željah nižjih ravni bivanja..
Dokler človek ne da karkoli informacijo skozi svoje lastno zaznavo/doživetje je vse to ,,ena gospa je rekla, kazala,, Lahko pa preko informacije RAZUME, DA NI EDINI. Recimo videnje prane. To je lep primer. To ali je to prana ali imajo vsi ti ludje isto ,,napako,, v optiki ali da ti ludje imajo skupno ne vem kaj, je pa druga stvar. Ni to pa dokaz, da to ki ,,vidijo,, je prana (beri energija).

Jaz osebno se zelo nagibam na obrazložitev od Tadeja – tisti, ki vidijo/vejo ne morejo povedati, zato ker tu vmes pride pogojenost uma. Tako, da OSEBNA izkušnja. Posameznik ONLY.

Pošteno ti povem, da to na kakšen način ti uporabljaš besedo RESNICA je včasih prav humorno.

snowcat

Lepo je če deliš