Reply To: Opazovalec in svet

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Opazovalec in svet Reply To: Opazovalec in svet

#24353
tadej pretner
Moderator

glas wrote:

Dokler človek ne da karkoli informacijo skozi svoje lastno zaznavo/doživetje je vse to ,,ena gospa je rekla, kazala,, Lahko pa preko informacije RAZUME, DA NI EDINI. Recimo videnje prane. To je lep primer. To ali je to prana ali imajo vsi ti ludje isto ,,napako,, v optiki ali da ti ludje imajo skupno ne vem kaj, je pa druga stvar. Ni to pa dokaz, da to ki ,,vidijo,, je prana (beri energija).

Jaz osebno se zelo nagibam na obrazložitev od Tadeja – tisti, ki vidijo/vejo ne morejo povedati, zato ker tu vmes pride pogojenost uma. Tako, da OSEBNA izkušnja. Posameznik ONLY.

Ne vem če je glih tako..
Jaz recimo vidim prano v prostoru, ali tudi razne vzorce energije v različnih tipih materije.. Pa ne vem zakaj bi bilo to kakorkoli težko povedati, opisati ali narisati.. ?!
Nekdo ki tega ne vidi, mu vse to zveni kot znanstvena fantastika ja, ampak kaj imam jaz potem s tem ne vem..

Ne govorimo o istih stvareh. V temi o diagnostiki sem pisal o problemih/interpretaciji intuitivne zaznave, ki je lahko “lokalna” (nanaša se na neko področje, videnje/interpretacija pa je premo sorazmerna s tvojim poznavanjem tega področja), ali pa globalna (globalen stik z univerzalno zavestjo, ko ti je vse jasno – te ne moreš opisati zaradi pogojenosti uma).
Pri videnju energij pa gre za t.i. subliminarno zaznavo, kar je povsem nekaj drugega – je nekje vmes med petimi čuti, s katerim zaznavamo materialni svet in intuitivno zaznavo.

Lepo je če deliš