Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#13032
glas
Participant

janko wrote:

Ko si tule komentiral Glasov post, pa definitivno nisi imel najbolj svetlih trenutkov … Me prav zanima, kaj ti bo odgovoril, če ti sploh bo kaj …

kuker glih hoče Embarrassed Tongue LOL sej je werjetno avatar tut njega opozoril, da ima svobodno voljo LOL
in če se slučajno ob tem postu ne bo počutil super in bo spet kurblou generatorčke, ne bo spet naredu nč druzga kot, da se bo spet izognil božanski priložnosti, da ga mal zlobno podjebawam in mu s tem skreiram praktično priložnost, da se nauči odpuščat in sprejemat… kar je itaq predpogoj do izkustva brezpogojne ljubezni…kot cilju na koncu poti duše… razen, če nima kej druzga u planu Embarrassed
uglawnem…sam boh me je prnesu… Smile LOL če pa tega ne wid… pa mu tut žiw boh ne more pomagat LOL
p.s. okol svetlih trenutkov… nisem opazu nič nenavadnega… sm pač težak po poklicu in še deloholik za powrh Embarrassed
p.s.s. mater, da ni z mojimi posti gor čist nč narobe. kar se mene tiče seweda EmbarrassedLOL

Vauuu kako ”pisano” izražanje Smile ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
Ne Janko zaenkrat še nobenih generatorčkov nisi našel (težko tudi da jih boš, ker nimaš pravega načina za to..), ča pa jih slučajno boš, pa boš resnično od Boga poslan in ti bom vsekakor hvaležen..
Kar ne pomeni da zdaj nisi od Boga poslan (da se nebi ki zasekiral Big smile ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. )
Če pa ti kdaj ne odgovorim, pa to ne pomeni da generatorčke pospravljam, ampak le, da mi ni zanimivo, da ne čutim namena ali poklicanosti, da bi odgovarjal, pa nasploh ne sodelujem v debatah tipa komunikacije za gostilniškim šankom (neko jebo tebe, ti bi jebo njega, pol kurblati drugega, da bi jebo tretjega.. …)
Ne vem no, jaz pač ne vidim v tem načinu izražanja nobene barvitosti, ker so ti primitivni izrazi za mene le virus, ki nosi v človeško bitje eno vibracijo, ki je jaz ne rabim več v sebi.. In besednjak prežet s kletvicami, je kot barvna paleta besed, prežeta s črnimi fleki kletvic..

janko wrote:

… Jaz se to vprašam vedno, kadar se v komunikaciji s komerkoli ne počutim super..
Če se počutim manj kot super, potem poiščem ta generatorček v sebi in ga odslovim, da sem potem lahko spet super :D …

vidiš… tkole pa ne nardiš nč druzga, kt sam sebe jebeš. Tongue
odkloniš situacijo, ki se ti je ponudila, da bi izkustveno duhovno napredoval… Embarrassed LOL

Saj ne govorim o umiku, če si to mislil..

Sam sebe bi jebal, če bi takrat ko bi začutil nekaj kar mi ni všeč, pobegnil nazaj v svojo luknjo in tam iskal generatorške pr isebi..
Če pa začutim nekaj neljubega in to raziskujem skozi interakcijo, se prepuščam energetski izmenjavi in sproti opazujem vse dele sebe pa imam možnost odstraniti vse kar k meni ne sodi.. Oziroma imam možnost nadgraditi vse dele sebe, ki so na to pripravljeni! Saj ni nujno da je treba vedno nekaj pucati ali odstranjati. Včasih je le treba kaj nadgraditi, spoznati, uvideti, izboljšati.. saj smo skozi na poti razvoja..

Vglavnem fora pri vsem skupaj je ta: da ljudje ko se zahaklajo med sabo, postajajo vse bolj pozorni na sogovornika! In čakajo vsako njegovo napako ali ga mikroskopsko natančno priskujejo kje bo kaj narobe, itd.. Če pa želiš se resnično kaj naučiti iz te izmenjave pa moraš med interakcijo vse zgoraj našteto usmeriti vase in preiskovati vse to pri sebi, medtem ko komuniciraš s to osebo! In pri sebi iskati vsako napakico, ali vzgib, ki se ti morga pojavlja, pa potem ugotoviti zakaj? Kaj mi ta oseba sproža in kaj v meni je takega, da mi lehko to sploh sproža..
Če narediš TO, potem boš uspel zelo nadgraditi sebe in sogovornik ti bo kot božji dar!
Če pa narediš ta prvo stvar, pa ti bo sogovrnik le še en težak, sam pa boš ostajal vedno isti buhtelj in iste klanfe boš klatil še naprej.. Smile ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”