Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#12851
ozelot
Participant

Nataša wrote:

Svobodno voljo imaš čemu boš posvečal pozornost. Meni se zdi neplodno če se zakopavaš v težavah. Vedno je rešitev enaka. Posveti pozornost željeni realnosti in si jo boš ustvaril.

Ozelot, mislim, da ima Avatar prav, ampak seveda imaš prav tudi ti. Mislim pa, da je situacija pri veliko ljudeh takšna, da je tisto, kar človeka resnično veseli in pri čemer čuti resnično radost, velikokrat tako prekrito z raznovrstno nasnago, da večina niti ne ve, kaj jih zares veseli, ali pa pri tistem, kar čutijo, da jih veseli, ne zmorejo biti prisotni. Dokler si na tej točki, velja Avatarjevo, torej da je vsak poskus čutenja radosti nepristen, ko pa nekaj gnoja že odmečeš, pa greš lahko nadaljuješ tam, kjer praviš ti.

Z odmetavanjem gnoja posvečaš pozornost gnoju. Simpl k pasulj.

Jest vem da je težko začutit vortex sploh če ga sam sebi ne privoščiš. Kar pa ne pomeni, da vortexa ni.

Navdušenje in navdušenje nad navdušenjem. Užitek ter uživanje v užitku. To je recept. Ne pa da uživaš a hkrati misliš da ti užitek mogoče pa le ne pripada ker bla, bla bla,..

Ljubezen reši vse. Ko skozi tebe steče ljubezen (ko si v vrtincu) le ta reši vse težave pa naj bo akutne, karmične al pa kakršnekoli.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem