Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#12886
ozelot
Participant

Tudi racionalne odločitve so čustveno pogojene. Če te privlači neka dobrina imaš na to pozitiven čustven odziv kajpak. In potem se odločiš. Nič ne vzameš zto ker te ne privlači. Za poklic ali službo se odločiš ker te veseli smer oz delo.Hrano ješ tisto ki ti je všeč…partnerja izbereš tistega ki ti je všeč…šport tisti ki ti j všeč..vse kar počneš v skladu s svojimi čustvi ki so pozitivno usmerjena je pravilno. Tudi če naredijo štalo je ta štala zaznavna šele ko se vmeša um.

strelka…čustva in znanje na podlagi katerega se čustva pravzaprav rodijo imamo vsak svoja. Nič ni čudnega da vsak reagira po svoje. Zato pa živi vsak svoje življenje. Če nekdo reagira jezno že ve zakaj. Mogoče tudi ne ve, ve pa da mu tam nekaj ne paše in naj gre stran.

Ko se človek vsede na vroč štedilnik ga speče v rit in ve da mora dol. Čutilo otip deluje. Ko se človek znajde v situaciji kjer se emocialno trpi tudi ve da je treba stran. Čutilo čustvo deluje.

Če bi vse ljudi veselilo kuharstvo potem nebi bilo mehanikov, trgovcev, zdravnikov,.. in ostalih na svetu. Ljudje smo različni v znanju in čustvih.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem