Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#13006
janko
Član

AVATAR wrote:

He he he…Janko, dober si napisal…vse skup je tako sranje.

Kar se tiče odnosov…smo ljudje kot psi…ves čas se ovohavamo…Če stvar diši…nam je zanimava…še posebaj če izpolnjuje naše potrebe-želje-pričakovanja…in glej ga čudež nebeški…imamo takoj dober odnos… …Če zadeva smrdi…renčimo…se scotamo…ali se sploh ne poznamo…gremo vsak svojo pot.

Če ima človek z ljudmi slabe izkušnje…bo v odnosih vedno previden…to je normalno-naravno…isto velja za vse druge stvari…To o čem piše Tadej…mu jaz ne branim…in mu ne zanikam…Po njegovem miselnem konceptu…Jaz sploh ne obstajam…nimam svobodne volje…sem zgolj ovca…ujet v različna polja realnosti…in v sranje same človeške družbe…torej…death end… …In kaj naj zdaj jaz…Tadeja sovražim…imam do njega slab odnos…!?…Seveda ne…človk je pač napisal…kar misli, da je ” RESNICA ” …res pa je…da razumela se ne bova.

Jaz sem zagovornik svobodne izbire…možnosti so brezmejne...vsak naj si izbere…kar mu je vseč…svojo resnico…ki mu daje zadovoljstvo…zadovoljstvo človeka izpolni…in vse ostalo…postane brezpredmetno...Preprosto kot pasulj.

no ajde par besed… k si me lih izpostawu.
predvsem nisem napisu, da je kej sranje. ker ni, oziroma ne mislim tko. sem pa napisal, da takle mamo LOL
lej debeli… stopi korak nazaj, natakni špegle in še 1x preber. use piše, če boš hotu videt.
Kaj naj zdaj ti? Kad nemaš kome, dođi sebiLOL Cool
če hoćeš… tudi lahko. sam si to napisu. lej svoj rdeči zadnji odstawk
In kaj počneš ti? beri svoj prvi odstawk. skrivaš se u čredo. že s tem, ko posplošuješ in ne govoriš v svojem imenu ampak imenu množice ali kar človeštva. nisem lih ziher, da maš prou, ampak ajde, da ne bom partibrejker.
point je, da sploh nima veze, če je res, kar pišeš. Kot dejstvo je pa res, da se skrivaš u množici. in tko kt množice, tut ti sam jamraš LOL kr se jamranja tiče, mi sicer usi skp do tam ne sežete, po čemer je znana monika lewinsky, če se jest naprdnem jamrat Tongue ampak pustmo zdej….
Kr se tiče tadeja… sta pa itaq na istem. tko kot mi vsi, če je verjeti tvojemu prvemu odstavku. s tem, da si na tadeja mogoče še ljubosumen, ker ima skoz za ritjo še harem fenic… LOL čeprou ga to sam bremza. ampak nobena reč ni zastonj LOL
sploh pa ne vem, zakaj se je treba tolk obremenjevat, da bi se s kom razumel. u tem primeru ti s tadejem.
a iščeš potrditev al kwa? preber ta zelen svoj tekst
jes se z nobenim na swet u vsem ne strinjam, še sam s sabo nisem na tekočem,pa zato nisem na nobenga jezen. usaj dokler me pusti pr mir. pa dobr… zdej sem jes mal posplošu… ampak point se da videt.

uglawnem… sej use weš, sam delaš neki čist druzga. preprosto kt pasulj.LOL

Lepo je če deliš