Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#12875
ozelot
Participant

Nataša wrote:

Odločiš se pogumno, s zaupanjem v notranje vodstvo in vero v uspeh kar je posledica zaupanja. Odločiš se z ljubeznijo do notranjega vodstva, intuicije,..ko si v težavah naj te vodijo čustva v smeri rešitve in vera v vse naj bo izkaz ljubezni ki bo vse samo potrdila in zelo pomagala.

Jaz sem nekaj takšnega delala spontano, ko se je moj notranji jaz prebujal in mi dajal vedeti, da je prisoten, samo nikoli nisem uspela stanja notranjega zaupanja in predanosti v višje vodstvo zadržati. V bistvu je bilo tako, da sem v stanju neke notranje blaženosti preživela par dni ali morda en teden, in vedno se mi je zdelo, da zdaj sem pa tako trdno zasidrana v svojem resničnem jazu, da je to sigurno to in trajno. No, čez par dni me je vedno z vso silo zabrisalo v tisto, kar mi je preprečevalo, da bi to stanje zadržala. Rezultat je bil takšen, da sem se po preskoku iz blaženosti v gnoj počutila kot kakšna speštana glistaTongue, in trajalo je kar precej časa, da sem pogruntala, da na ta način ne bom prišla nikamor, da se preprosto moram z enimi stvarmi soočiti, jih razrešiti in spremeniti svoje delovanje, pa naj se mi je zdelo še tako težko in nemogoče.

Sicer verjamem, da nosijo posebne okoliščine, kot so težke bolezni, katastrofe, izgube in v končni fazi tudi tvoja situacija, ko se človeku celotne življenje čez noč obrne na glavo, v sebi ogromen potencial in takrat lahko človek na hitro opazi neumnost svojega dozdajšnjega početja, ampak pri večini ljudi žal ne gre tako.

Dokler sem živel v skladu z svojimi nagoni sem živel dobro a nezavedno. Ko sem začel razmišljat in ozaveščat je šlo vse k hudiču.LOL

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem