Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#15239
AVATAR
Član

Ja, toliko resnice je v tem.

Dva moja znanca en mlajši in en starejši…sta bila precej časa samska…Mlajši je čez čas padel v depresijo…čist se je spremenil…do ničesar mu več ni…pa tudi ta ženska sploh ni za njega…dejstvo je, da mu je nataknila ovratnico.
Starejši je imel kar dobro urejeno svoje življenje tako finančno kot materialno…Ko je rekel, da se bo ženil sem mu rekel, da tega res ne rabi…naj tega ne dela…pa me ni poslušal… …Zdaj ko je že v svojih 50-tih…je ostal brez vsega…vse je šlo…stanovanje-denar-avto-mir-zdravje… …Zdaj je kot podgana, ki se seli iz luknje v lukno… …Enkrat sem ga v parku srečal z babo in njeno 10-letno hčerko…pa rečeva par besed…baba je nekaj bruhala od zadaj… …potem pa pride njena hčerka in mu reče…da naj jo gunca in to s prav ukazovalnim glasom… … …on upogne glavo in mi reče…vidiš moram it…zasmilil se mi je.
To kar piše Ihan..sem tako že vedel…on je pač to prenesel na papir…brez dlake na jeziku…pisal pa je bolj za moške…Je pa človk realno-fer in bom njegovo knjigo še večkrat prebral.
V nasprotju recimo [psi]-fantatikov…ki hočejo človeku oprati zdravo-pamet s svojo svinjarijo…ki jo tako zagriženo skušajo širiti naokoli…večina samih žensk in nekaj poženšćenih copatarjev.
Lepo je če deliš