Reply To: Odnosi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnosi Reply To: Odnosi

#12861
ozelot
Participant

ja ma ta proces je lahko precej individualno tolmačen..

..ko sem jest nehal napr kadit je bilo tako, da sem se naveličal kajenja, potem sem molil za pomoč pri prenehanju in kar en dan sem sam od sebe opustil cigarete po 14 letih. Še nekaj časa sem prosil za podporo in se povsem prepustil. Razmišljanja o cigaretih se ogibam ker se zavedam da me veže nanje poornost ki jim jo posvetim. Pa ne vsakršna pozornost. Pozornost v smislu sodb in raznih pametovanj me veže. Skromna hvaležnost in ponižnost me pa odrešuje. Simpl k pasulj.

..ko sem bil par let skupej zafiksan se mi je en dan prikazala Marija. Stopila je k meni, me objela in zajokala nad mano. V trenutku sem opustil vse trde in mehke substance ki sem jih vstrajno vlekel 5 let ali več. Negativnost je popustila v 100%.

Niti cigaret niti drog nisem več probal. Tega je že 10. leto enega in 7. drugega.

Nauk te zgodbe je? Jest si ga razlagam sicer po svoje ampak mogoče bi bila še kaka razlaga poleg moje.

To da bolečine in vse kar praviš..hm..bolečine se štejejo med okoliščine. Okoliščine pa niso važne. Važno je stanje bitja. Kar dogajaš v sebi to kreiraš. In zato je nekdo bolečine najprej dogajal šele nato so nastale. Pot ven je lih taka. Najprej moraš dogajat stanje blaginje šele nato jo skreiraš.

Kako se obide nekaj: Ko je tvoja želja in zaupanje v rešitev dovolj močno da bypassira vse tvoje dvome je obilazak na vidiku. Evo v treh jezikih LOL. Vesolje reče: “hvala da si s svojo veliko željo in zaupnjem sprostil toliko energije da obidemo dvome ki te zavirajo, da ti lahko dam željeno.”

Tako kot svetuješ ti sem delal tudi sam. Pa če sem iskren sem se samo zapletal zato več niti ne poskušam. Opazil sem čedalje več negativnosti ki jih je treba procesirat in čedalje globje sem bil. Potem sem začel delat podobno kot delajo verniki. Zaupajo in verjamejo pa je. Tako se vse reši in siguren sem da je neko objašnjenje tud za ta način. Bemu sploh ne vem več katera beseda je slovenska al pa ne Confused

ozelot2012-01-20 21:54:49

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem