Reply To: Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!! Reply To: Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

#330

Kaj naj pove na koncu večni optimist

Svoj košček zemlje bi sicer nekaj pomagal (če še bo kje kakšen nezastrupljen, ker nekatere stvari se pač širijo po ozračju in pronicujejo,…), vendar ravno po tem kodeksu, ki ga omenjaš ne bo možno kupiti netretiranih semen, ker že sedaj zakoni predpisujejo npr. s čim vse morajo biti pocepljene živali in rastline, in nadalje polja- to pomeni da je to obvezno, ja. Določeni antibiotiki,rasni hormoni, pa take fore. Tak da ne dojemam čist kakšna je bioživinoreja. Pol sem raj jager.

Tudi rastline delijo podobno usodo, s tem da so šli še dlje,no za moje pojme – dlje kot to, da si lastiš neko biljko, ki jo je dal Bog -ni.

no, pač seme boš moral drago kupiti, prav tako tudi ključ, ki bo rastlino odpiral, da bo začela kaliti, mislim da so zadeve preštudirali tako, da so gensko zj*bali sistem, da sama rastlina ne bo delala semen, ali pač ne bo plodna,….

sedaj, veliko se je pisalo o tem codeks alimentarius-u, zadeva vsekakor meji na nadrealizem,

vendar mislim, da bomo suma sumarum itak uničili planetu. Da nam ni več pomoči, stvari pa ratujejo že bolano bizarne, mislim , da kumare več ne smejo biti krive, folk je preteral vsako mejo dobrega okusa.

No, nekak se mi zdi, da če ne že vesoljni potop, potem pa vsaj neko prevrednotenje vrednot, je pa možno, kakopak, da je samo meni čudno, kako laufajo sistemi na tem planetu. Ker ovce pa kupujemo vse, predvsem to, kar ne rabimo, obsedenost z materialom je bolezen ki jo moraš imeti, sicer nisi normalenJ

Da ne govorimo kaj lahko npr nek material na Zemlji pomeni. Npr nafta.Ali dragi kamni. Voda. Zlato ,platina, te fore. Redkost vira je zaj**bana stvar. Omejevanje vira nekomu- pa še bolj.

Kaj čmo –je kak je-:), saj smo videli kaj je bilo na konferenci, dajte no, fantje in tistih par tetk se malo zajebavajo z nami, pa ne da sem res pričakovala kake podpise ali karkoli, normalno,da bodo še bolj zakurili in vrgli še več urana u peči, še več pizdarij se bodo spomnili in pri tem izpuhali, polili ,razlili vse možne strupe.

Mater mi grejo na jetraJ, samo zaradi narave, ko je tako lepa, oda naravi. Človek, kdaj boš otet? In v svetlobo že enkrat s temi, ki vodijo svet, matere jim!

Najboljš da še nam naredijo brikete, lol, spet bi se našli eni, ki bi pedigre jedli, kako je svet okrogel,ccc

-:)

pozz

Lepo je če deliš