Reply To: Nova knjiga

#25777
ozelot
Participant

Danes sem prespal celo dopoldne in se zbudil ob 14:30. Res je da sem včeraj vzel tablet za spat sanval 5mg ker drugače nebi bilo spanja.

No in sem začel razmišljat glede tega da zadnje čase še kar dost poležavam in spim. Pa sem pomislil da zaljubljen človek nima cajta spati pa naj bo to zaljubljenost ali navdušenost na komerkoli ali čemerkoli. Če te ne čaka nič zanimivega je pa najboljš spat.

Germain nam je pojasnil da človeško telo ni bilo nikoli narejeno za biti utrujeno in da če je poveni le da se je človek navlekel težkih energij. Ko človek zaspi gre v izvor se malo stuširat in rehabilitirat seveda pa je potrebno poskrbeti tudi za telo. To pomeni da greš spat dovolj hidriran, ne smeš jest sladkega pred spanjem in ne biti v prisotnosti TV 4 ure pred spanjem.

Omenil je še da ko človek nekomu pomaga se ne utrudi na enak način kot sicer. Razni gasilci v ujmah delajo po več dni in noči skupaj ko pomagajo ljudem..tudi razni humanitarni delavci zdržijo neznansko dolgo in imajo moč dokler se delo ne konča. Potem so pa utrujeni kot ponavadi.

Težke energije lahko transformiraš na različne načine. V vsaki realnosti je pomembno da se zavedaš sprememb ki se dogajajo vsak trenutek. Po njemu naj bi človek zavestno sprožil vijolični plamen v svojo realnost vsakič ko bi se tam pojavil nov človek. To delaš toliko časa dokler ti ne pride v podzavest in ti ni treba več zavestno spremljati totine ljudi ki grejo mimo tebe v štacuni. Tako da se zaščitiš pred njimi je pa tudi način preventive. Predenj greš v gužvo vdihuješ zlato svetlobo enih 20 minut in si zaščiten kar neki cajta.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem