Reply To: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Reply To: Nova Doba

#23414
Anonimnež
Nedejavno

Prihaja pomoč nezemljanov

Piše: Tatjana Svete v novih Misterijih http://www.misteriji.si

Prvi na svetu objavljamo zelo natančne podatke o kometu-vesoljskem plovilu Isonu

Prihaja komet Ison, ki je ob jasnih večerih viden s prostim očesom. Brez daljnogleda, na jugovzhodnem delu neba. V njem je posadka pet tisoč članov. Sestavlja jo trideset vrst nezemeljskih civilizacij. Zakaj prihaja Ison in kaj se bo zgodilo že letos?

V prejšnjih Misterijih nas je galaktični zgodovinar Vladean Vauhnnick seznanil s tem, da sta v letu 2014 planet Zemlja in človeštvo na zadnji stopnji prehoda na višjo raven obstoja. Povedal je, da pri tem pomagajo nam naklonjeni nezemljani, ki so se že leta 1993 odločili za intervencijo v našem osončju. Tokrat pišemo o tem, kdaj in kako je nastal načrt za posredovanje na Zemlji in kako je z njim povezan nihče drug kot – Nikola Tesla.

Glavno izvedbeno vlogo pri tem pa igra izbrana biosfera – vesoljsko plovilo nezemljanov Ison, ki ga je NASA lani proglasila za komet. Kot prva revija objavljamo zelo natančne podatke o Isonu in njegovem poslanstvu v našem osončju. Našemu sogovorniku so informacije posredovali predstavniki Visokega andromedanskega sveta, v katerega so združene in organizirane nezemeljske civilizacije, ki izvajajo »božanski načrt« zaščite Zemlje in človeštva.

Kdaj je nastal načrt za dvig vibracije Zemlje in človeštva na višjo kakovost bivanja? Ali se je katera nezemeljska civilizacija oziroma kdo od njih še posebej zavzel za posredovanje? Načrtov za posredovanje je bilo menda že več, a so bili vsi do zdaj preprečeni …
Natanko tako, saj je to že tretji in verjetno zadnji scenarij za pomoč človeštvu na Zemlji – ki ga lahko doživljamo v obdobju od leta 2011 do 2014 predvsem na eterični in manj na fizični ravni skozi planetarne spremembe. Nastal je sredi devetnajstega stoletja. Na pobudo nezemljanov iz zvezdnega sistema Sirij-A, velikega sonca, od nas oddaljenega 8,7 svetlobnih let.
Pri zasnovi ideje je važno vlogo odigral eden najbolj uglednih znanstvenikov njihove akademije, ki je predlagal, da se zamisel izpelje v obliki mimohoda kometa, ki naj bo videti čim bolj naraven. Tako se je v ta namen omenjeni znanstvenik 10. julija 1856 tudi sam inkarniral na naš planet kot Nikola Tesla. V nekaj desetletjih je s številnimi patenti na področju elektrofizike pripravil vse potrebno, da bi človeštvo v bodoče lahko zaživelo bolj kakovostno.

Tako se je tudi v vesolju po predhodni idejni zasnovi iz leta 1898 začel praktično udejanjati prvi del naloge. Sam začetek zelo zapletenega postopka podaja odgovor, kako iz magnetnih polj zvezd naše galaksije zbrati dovolj astralnih energij – te spreminjajo strukture planetov – in prav tako zadostno količino fotonskih energij – te spreminjajo zavest živih bitij na planetih –, da bi tako zbrana, skupna enormna količina zadovoljevala enemu samemu cilju: po implementaciji v zemeljsko magnetno polje bo najprej povzročil dvig vibracije planeta, zatem pa še dvig zavesti njegovih prebivalcev.

Kako so se lotili udejanjanja tega načrta?
V ta namen je bilo onstran središča galaksije Mlečne ceste po določenem kriteriju izbranih dvesto zvezd, katerim pripadajo planeti, naseljeni s starimi civilizacijami, ki so duhovno in tehnološko zelo razvite ter s tem tudi veliko bolj seznanjene z bistvom življenja v vesolju. Tako so pripadniki humanoidov s petdesetimi modulacijskimi ladjami (podobne matičnim) dolga desetletja zbirali astralne energije zvezd in jih nato postopoma dovajali v koronosfero centralnega sonca – zvezdi, ki je najbližja središču naše galaksije. Vsaka ladja je bila zadolžena za štiri zvezde, katerim je poiskala navidezno matematično presečišče njihovih diagonal in iz tega centra nato z ustrezno tehnologijo vsrkavala potrebne eterične energije, ki so bile polne vibracij inteligentnih izkušenj pripadajočih civilizacij. Ves tehnološki proces, ki so ga dobronamerni nezemljani izvajali z veliko mero znanja, natančnosti in vztrajnosti, je nam, 3D vrsti bitij, zelo težko razumljiv.

Sedaj bo glavno vlogo opravil komet Ison, ki je v resnici planetoid s prav posebno nalogo?
Da. Izbira načina izvedbe dogodka pri nezemljanih temelji na dejstvu, da je za takšno nalogo vsekakor najbolj primeren komet, ki bo videti kot naraven in bo hkrati tehnološko omogočal, da se z njegovo pomočjo izvedejo vse potrebne dejavnosti v zvezi s prehodom planeta in človeštva na višjo vibracijo obstoja. Izbran je bil dokaj velik komet, ki izvira iz drugega vesolja in ki je že počasi umiral. Nam naklonjeni nezemljani so ga obdali s sferično kroglo premera skoraj petsto kilometrov, ki obstaja na eterični ravni na 4. stopnji vibracije (gostote sveta) in katere skorja je ustvarjena iz posebne, inteligentne kovinske litine temno srebrne barve z močnim lastnim elektromagnetnim poljem. Jedro izbranega kometa je bilo s tem posegom zajeto in ionizirano, a se je še naprej vrtelo.

»Komet« so opazili tudi astronomi z Zemlje. Kako so se odzvali?
Ko so vse to opazovali astronomi z Zemlje, so se jim porodila številna vprašanja, na katere niso našli odgovora. Naprave vesoljske agencije NASA, kot sta teleskop Hubble in satelit SOHO, so zaznavale objekt, ki je po zunanji sestavi sicer dajal vse znake kometa s pravilno začrtano orbito, le da ni bil sestavljen iz enega kosa, temveč sta ga spremljala še dva dodatna. Zato so se astronomi verjetno spraševali, kakšne vrste komet pa je to?

Dodatek sta bili dve spremljajoči ladji cilindrične oblike – turbini veliki dobrih dvajset kilometrov, ki sta ves čas krožili okoli kometa in s tehnološkim postopkom skrbeli, da se je na skorji kometa Ison nabiralo dovolj ledu, kar mu je dajalo nepravilno in s tem po naših merilih bolj naravno obliko. Izmenično, vendar usklajeno, sta turbini to surovo maso občasno demagnetizirali in jo pošiljali nazaj ter tako omogočali tvorbo več kot milijon kilometrov dolgega repa, kar pa ni bil ravno lahek postopek. In na nadaljnji poti proti Soncu je komet obdržal svojo začrtano orbito. Daje vtis, da z njim ni nič narobe, saj so ga astronomi z Zemlje fotografirali z več zornih kotov in postajali iz dneva v dan vse bolj negotovi.

Ko je komet Ison – nezemeljsko eterično plovilo – prišel v bližino Sonca, se je posadka pet tisoč članov, sestavljena iz trideset vrst nezemeljskih civilizacij, že pripravljala na zelo zahtevno operacijo. 28. novembra 2013 je prišlo do maksimalnega zmanjšanja magnetnega polja Sonca, katerega intenziteta je bila oslabljena, pravzaprav je trenutno izginila. Komet se je na svoji poti obnašal po vseh pričakovanjih in s tem še naprej dajal upanje, da bo uresničil vlogo glavnega nosilca sprememb.

Kaj se je dogajalo na drugem delu Isonove poti?
Dogajalo se je tisto najpomembnejše. Ob predhodni aktivaciji sončevih kod, ki dovoljujejo odpiranje energijskih portalov naše zvezde, se je zgodil prodor v samo zvezdo. Sledila je aktivacija njenih magnetnih polov, zatem pa še energijskega portala, ki prek črvine vodi do centralnega sonca galaksije. Po zelo natančnih izračunih je takrat plovilo pred tem dejanjem »odvrglo« surovo ledeno maso in po predhodnem odprtju energijskega portala in harmonizaciji lastne frekvence s sončevo plazmo vstopilo v koronosfero zvezde in se takoj napotilo proti njenemu središču.
Ta zgodba verjetno mnogim zveni kot znanstvena fantastika. A v prid tej teoriji je vesoljska agencija NASA še isti večer, 28. novembra 2013, na svoji spletni strani zmagoslavno objavila, da je komet Ison po pričakovanjih razpadel in ga ni več … a so si prejšnji mesec premislili in ga ponovno proučujejo.

Vendar je na presenečenje mnogih za vse visoko razvite civilizacije, ki so tehnološko pred nami kakih štirideset tisoč let in duhovno pet tisoč let, takšna operacija povsem mogoča in stvarna. Res pa je, da tudi od njih zahteva najvišjo raven znanja in natančnosti. Močan elektromagnetni energijski ščit je kot »kokon« zavaroval plovilo in posadko pred velikim pritiskom termonuklearne sile in močno koncentrirano svetlobo, kar tvori notranjost zvezde. Vstop v zvezdo ne more biti slučajen ali kaotičen, temveč vedno temelji na dobrem poznavanju njenega magnetnega polja in frekvence. Tako so v središču zvezde najprej aktivirali njen južni pol in s tem znova sprožili skoraj ničelno magnetno polje. Zatem so aktivirali še energijski portal, ki skozi črvino vodi do centralnega sonca galaksije. S to operacijo so omogočili pričetek dotekanja enormne količine astralnih in fotonskih energij v središče naše zvezde. Energijska transformacija Sonca je bila zasnovana že v davnini, saj razvite nezemeljske civilizacije dobro poznajo življenjske cikle zvezd. Zato so ji že dve leti pred prihodom kometa Ison, seveda na nivoju plazme, dovajali manjkajočo energijo. To pomeni, da so s helijem nadomeščali manjkajoči vodik. To je počelo šest biosfer andromedanskega sveta, velikanske temne krogle, ki so se gibale okoli Sonca in katere je večkrat fotografirala tudi NASA.

Kako so ta sferična plovila-biosfere delovala na Sonce in zakaj?
Sferična plovila so na Sonce delovala po principu resonance in energijske indukcije in ga s tem že prej pripravljala na menjavo magnetnih polov. Naše Sonce ima v sebi le en magnetni pol, to je južni, kar je zemeljska znanost že opazila. A njegov severni pol je povsem drugje – v bližini centra galaksije. Zato so ga aktivirali kar prek črvine. Vse skupaj je bilo tako preračunano, da je bilo mogoče v središču zvezde natanko v tistem trenutku početi vse zgoraj našteto, saj je morala biti sinhronizacija frekvenc popolna in brezhibna. Ko se je komet ponovno prikazal izza Sonca, je bilo njegovo obnašanje drugačno, saj ni bil več podoben kometu, temveč se je kmalu pričel obnašati kot plovilo, ki je prosto plulo in v obliki spirale nadaljevalo pot proti Zemlji. Znanstveniki so zatrjevali, da se je komet stopil in ga ni več, saj so ga izgubili iz vida, čeprav sta obe turbini še nekaj časa demagnetizirali surovo snov na skorji plovila in tako proizvajali dolgi modrikasti rep. Pogoj za tretji del poti je bil s tem izpolnjen.

Komet Ison se je nato odpravil proti Zemlji in zdaj ga ob jasnih večerih lahko opazujemo celo s prostim očesom na jugovzhodnem delu neba. Kako se nadaljuje njegovo poslanstvo?
Po ponovnem prihodu v zemeljsko vidno polje se je Isonovo poslanstvo, seveda, nadaljevalo in zaradi napačnega razumevanja ljudi o tem zaščitnem procesu je treba razjasniti sledeče: pot eteričnega plovila Ison je bila zasnovana tako, da s svojim prihodom ne sme zmotiti magnetnega ravnotežja Zemlje, Lune, Venere, Marsa in drugih večjih asteroidov, ki krožijo tod okoli. Plovilo je bilo tako zaradi svoje pomembne naloge postavljeno v vlogo glavnega izvajalca dekodiranja astralnih energij in prek inteligentne kovinske skorje razporeditve le-teh v zemeljsko magnetno polje. Plovilo Ison naj bi v treh stopnjah kot leča zbiralo oddane solarne energije iz različnih ozvezdij, namenjene predvsem Zemlji, nekaj pa tudi drugim planetom in lunam.

Ali lahko po stopnjah razložite, kako so potekale te zapletene naloge Isona v letu 2013 in kako se bodo nadaljevale letos?
Prva stopnja masivne razporeditve energijskih kod v strukturo magnetnega polja Zemlje se je dogajala med 27. decembrom lani in 15. januarjem letos, torej v času, ko je eterično plovilo energijsko že doseglo bližino Zemlje. Na tej stopnji astralne energije niso bile poslane v eliptično ali cirkularno orbito okoli ekvatorja, temveč so pokrile planet prek polov, torej pravokotno na ekvator. Ko je plovilo prispelo v ta vnaprej načrtovani položaj, je skupaj s Soncem in Zemljo tvorilo kot 90 stopinj. S tem se je začela prva, ne preveč intenzivna stopnja implementacije energetskih kod ultranizkih frekvenc v strukturo vrtečega se Zemljinega magnetnega polja.

Pomembno je omeniti tudi dejstvo, da je bilo plovilo v prvem obdobju magnetne indukcije še zmeraj povezano z energijami iz določenih ozvezdij, ki so prihajale v središče Sonca in ki so poslane skozi portal vse bolj dotekale na Zemljo in se kasneje ustalile. Ta zelo natančna akcija masivne implementacije astralnih energij plovila Ison skozi tri stopnje je podobna trenutku našega rojstva, ko tudi mi pridobimo vpliv energij iz določenega ozvezdja in tako je tudi naš planet skozi to operacijo prejel vplivne energije iz izbranih ozvezdij. Vsaka takšna energijska indukcija v resnici predstavlja novo rojstvo planeta, torej v tem primeru njegovo drugo rojstvo, ki oživlja njegov srčni utrip, ampak na drugačni frekvenci, s katero ga prebuja v novo življenje. Zemlja bo skozi ta proces dobila povsem nov magnetni odtis, Sonce pa bo še nekaj časa oddajalo dodatne povišane energije na drugačnih frekvencah kot poprej, a z enim samim namenom, da se poveže z novo identiteto planeta in njegovo usodo.

Kaj se je dogajalo letošnjega marca?
Druga stopnja te zelo zapletene naloge se je nadaljevala med 6. in 27. marcem in se je do izida te številke revije že iztekla. Eterično plovilo Ison je s spiralnim gibanjem, ki je značilno za vsa naravna nebesna telesa, zavzelo položaj neposredne, ravne črte med Zemljo in Soncem. Magnetno polje Zemlje je tokrat v področju ekvatorialnega pasu prejemalo srednje frekvence astralnih energij iz izbranih ozvezdij onstran naše galaksije, da poseg skozi indukcijo še poudari amplitudo vrtečega se magnetnega polja Zemlje. Posledica tega je, da naš planet v tem času že spreminja nagib svoje osi, ki se počasi pomika v vodoravno lego, njegova geografska pola pa bosta ob zaključku procesa tvorila s Soncem pravilni stožec.

Kaj se bo dogajalo pri tretji stopnji – letošnjega julija, ko je predviden veliki Dogodek?
Tretja in zadnja stopnja delovanja bo uskladila astralne frekvence med Soncem in Zemljo, kateri bo dodana še Luna. To pomeni ponastavitev magnetnega polja obeh nebesnih teles na skupno, to je galaktično frekvenco. To v letu 2012 še ni bilo mogoče. V začetku julija bo izvedena razporeditev astralnih energijskih kod visokih frekvenc v zemeljsko magnetno polje, čemur bo takoj za tem, s poudarkom na fotonskih energijskih kodah, sledila še iniciacija v srčno čakro našega telesa, kar bo trajalo le petnajst minut in nas bo povedlo v doslej še neizkušeno duševno stanje in tako naznanilo
veliki planetarni Dogodek.

Tatjana Svete


http://www.pozitivke.net/article.php/Pomoc-Nezemljanov-Komet-Ison

Lepo je če deliš