Reply To: NLP -ji

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast NLP -ji Reply To: NLP -ji

#23284
glas
Participant

Robert Zupančič wrote:
Pa ni možno, da so vsi ti objekti delo ČLOVEŠKIH rok? Da so “nekaj” oprijemljivega res ujeli v objektiv je očitno DEJSTVO, pa vendar to še ne pomeni, da gre RES za nezemljane. Že v Hitlerjevi Nemčiji so testirali različna NLP-jem podobna vojaška plovila, in podobno je tudi v primeru vojske ZDA in še mnogih drugih. Ni to BOLJ verjetno?

Prvi stavek je resničen, čeprav v nadaljevanju dejansko sam sebe zanikaš in trdiš da vse to JE delo človeških rok..

Robert Zupančič wrote:
Zanimivo je namreč, da se VEČINA NLP-jev pojavlja ravno ponoči, kar bi lahko razložilo mojo tezo testiranja vojaških plovil. Ne vzbujaš prevelike pozornosti, niti se ne rabiš kaj dosti “preklati” z vladami glede dovoljenja uporabe njihovega zračnega prostora itd. In, če zadevo še zaviješ v tančico skrivnosti, povezane z NLP-ji, je zadeva “zmagovita”.

Vse povedano nesmisli.. Podnevi se letala manj vidijo kot ponoči, saj ponoči jih izdajo luči, podnevi pa na dovolj veliki višini so nevidna! Tako da testiranje bi lažje tajno potekalo podnevi..
Glede zračnega prometa, dovoljenj in tako dalje.. Vlad ne moreš pretentati da je NLP in ne vojaško letalo, ker vlade vedo kdaj je katero prisotno.. Tudi pa ne moreš ponoči nevidno leteti, saj radarskemu nadzoru je vseeno, če je noč ali dan, zaznava enako leteče predmete v zraku..

Robert Zupančič wrote:
Ker, če so vsi ti posnetki res NLP-ji, naj mi nekdo razloži, kaj hudiča vsi ti nezemljani delajo tukaj na zemlji, da jo takole preletavajo in nič konkretnega ne naredijo… Nimajo bolj “pametnega” dela? In od kje prihajajo? Z druge, senčne strani Lune?

NLP-ji so tu že miljone in miljarde let, saj so nedeljiv vidik Stvarstva, mi ljudje smo mladički v primerjavi z ostalimi življenskimi formami v Vesolju..
Delajo pa ogromno tukaj, že to je veliko da sploh spustijo svojo vibracijo za toliko, da se pojavijo v našem vidnem polju..
Prihajajo večinoma iz drugih ozvezdij, kozmos je ogromen, ampak večinoma so vsi iz naše Mlečne Ceste..
Trenutno je proces na Zemlji skozi katerega hodi naš planet in vsa bitja z njim, tako edinstven, da se to ni dogodilo še nikdar in nikjer v vsem Vesolju.. Vse Duše bi rade to izkusile, zato tudi rekordno število ljudi na Zemlji, vseh časov.. Če bi katerikoli duši ponudil ponudil priložnost, da se le za par minut utelesi na Zemlji, potem pa bi morala umreti, bi vsaka duša takoj izkoristila to možnost in se spustila sedaj v človeško telo vsaj za par minut.. Vsa ostala bitja, nezemljski obiskovalci, pa dejansko asistirajo pri tem procesu, toraj sodelujejo, a so hkrati tudi budni opazovalci in jih same zanima kaj se bo dejansko dogajalo tukaj, katere poti bomo ubirali kot rasa, kot individuumi itd.. In se dejansko tudi učijo preko nas in z nami, saj smo unikatna zmes okoliščin v dogajanju..
Smo kot živi experiment zemlja, v najbolj burnem dogajanju in ni bitja v kozmosu, ki ga to, kar se dogaja sedaj tukaj, ne bi zanimalo..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”