Reply To: NLP -ji

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast NLP -ji Reply To: NLP -ji

#24433
strelka
Participant

fora je v tem ..da je informaciji tolko, ko drekaBig smile

in kako potem bi bil prepričan …če so dokazi kako harrp deluje in zstruplanje ozračja s šitom…v tud strokovnih krogih so dokazi …
kako lahko potem v to sploh dvomit …
potem …ven so priculjale tudi razne tajne informacije o takšnem in drugačnem orožju ..
slike …dokazi.
itd itd ….
Sem pa že spraševala..čist tako zakaj se npr. Rusi in Američani ne marajo …
zadnja informacija …jp ko je iz angleškega dvora pricurljalo , da so Putina primerjali z nacistom Hitlerjem …
njihovi mediji oz bil je bumerang dokaz ..da je prav angleški dvor sodeloval z njimi
mislim da je to veliko globje kot pa kaj vem obdobje hladne vojne…
Potem zakaj so ravno Srbi in Rusi že od pamtiveka ful povezani …?
ker imajo iste korenine …pa ne mislim da smo Slovani ..
je kdo že slišal za tau ceti vesoljčke -civilizacijo ..
to je civilizacijo , ki ne prekriva in se odkrito fajta z reptili …Big smile
Srbi in rusi ..nosijo njihovo kri …oz. čista rasa so oni …
ok kakor kdo bo tole vzel , kot znanstveno fantastiko, nakladanje…ampak je pa čist možno …
mal kot zanimivost …Tongue..
Evo sem našla odlomek: je pa precej več napisano ,spodaj je originalni vir
Tau Ceti
Tau Ceti su vrlo humana rasa. Imaju velike kolonije u Epsilon Eradanus zvezdanom sistemu. Jače su građeni, visoki oko 1.70 m. Posvećeni su uništavanju Drakoa i njihovih slugu, Rigela i Zeta.
Nekada davno Rigeli su pripremali Tau Ceti za invaziju Drakoa. Otimali su im decu i uzimali im krv i hormone. Tau Ceti su ih pobedili i oterali.
Ovde na Zemlju su došli tako što su pratili Rigele.Tau Ceti su zaslužni za kreiranje ljudi na Zemlji sa najoriginalnijom ljudskom (liranskom) genetikom. Oni su kreirani na Kavkaskom području, ali su se širili na prostoru od Sibira do Južne Azije i Bliskog Istoka. Imali su zajednički jezik i duševna svojstva srčanosti, bratstva i ljubavi prema svemu. Otuda su ostali neki njihovi toponimi od Indije do Zapadne Evrope i Egipta, kao i zajedničke osnove mnogih reči od sanskrita do aramejskog i srpskog jezika. To se danas naziva Indoevropska jezička osnova.
Danas su od njih ostali Slovenski narodi.


Manipulisali su ljudima na prostorima od Balkana do Sibira. Rusi i Srbi imaju njihovu originalnu genetiku.
Ima i mešanih uticaja sa Atlanima, a to su Poljaci, Česi i Slovaci.

Tau Ceti imaju baze u Srbiji, Sibiru i Aziji. Sa Sovjetskim Savezom su 50-tih godina prošlog veka potpisali ugovor o zaštiti i tehničkoj saradnji. Tako je SSSR dobio naoružanje koje je i sada najmoćnije u svetu, kao i superiornu kosmičku tehnologiju. Postoji indicija da su uticali na Rusku kraljevsku porodicu, Romanove, da se odvoje od ostalih hibrida, tj. kraljevskih familija na Zapadu, i njihovih planova. To je uzrokovalo da su se Rotšildi i Vindzori udružili protiv Romanova tako što su izazvali najpre Rusko-Japanski rat, pri čemu su finansirali Japance, a zatim su koristeći haos Prvog Svetskog rata, koji su sami izazvali, finansirali i vodili Boljševičku revoluciju. Englezi su poslali svog agenta, jevrejskog hibrida Israel Lazarevič Helphanda (Parvus mu je bilo kodno ime), da programira, finansira i sprovede Lenjina u blindiranom vozu iz Švajcarske preko Švedske do Rusije. Nije mu bilo teško da ga programira jer je Lenjin bio oboleo od sifilisa, od kojeg je i umro, niti da ga finansira jer je zastupao Iluminate.

(Parvus je bio takođe savetnik ‘mladoturaka‘ u organizaciji genocida nad pravoslavnim Jermenima u Turskoj 1915. godine. Taj genocid su zapravo izveli Jevrejikoji su u to vreme vladali Turskom pod maskom Donmeh muslimana, sekte sastavljene od Jevreja koji su se pretvarali da su prešli u Islam, ali su tajno nastavili da praktikuju Judaizam i nisu se mešali sa Turcima. Zato Turci i danas negiraju da su počinili taj genocid, a ne smeju da objave ko ga je počinio jer bi se zamerili Izraelu.)

Amerikanci su poslali hibrida Lava Trockog sa američkim pasošem, i on je bio glavni komandant boljševičke vojske. Ali, kakve vojske?
Parvus je dogovorio sa Lenjinom da se oko 300.000 nemačkih vojnika, zarobljenika, na kraju Prvog svetskog rata, preobuče u uniforme Crvene armije i oni su bili udarna snaga u ‘boljševičkoj’ revoluciji, i osvajanju Zimskog dvorca. Zato su na paradi posle toga klicali svom nemačkom komandantu Hajderu, a ne Lenjinu. Oni su masovno rušili crkve, ne Rusi. Rusi su samo trčali za njima u naivnosti i neznanju, i da ne bi bili pobijeni – a pobijeni su milioni, ratom, sistematskom pljačkom i namerno izazvanom glađu. Hibridi su programirali i finansirali Lenjina (obolelog od sifilisa). Njegov naslednik Staljin je takođe bio njihov, bio je iluminisani mason (Iniciran u Martinski red masona, zvani Elus Cohens; reč Kahen, Cohen znači sveštenik, hibrid, isključivo su decu imali kao žrtve) koji je sprovodio politiku Rotšilda, a to je uništenje Ruskog biološkog potencijala i mentaliteta koji se bazira na čisto ljudskoj prirodi, koju duguje Tau Cetima. Danas se Rusija sve više okreće Zeta Reticuli reptiloidima koji kontrolišu SAD. Tako je prevaziđen ’hladni rat’. Samo je Belorusija ostala pod uticajem Tau Cetija, ali i to je sve slabije.

Jedan od glavnih razloga zašto se Hrišćanska crkva podelila na Istočnu, Pravoslavnu i Zapadnu, Katoličku je u njihovim genetskim uticajima nad Istočnoevropskim narodima. Takođe su se i Nordijci umešali da odvajanjem od Drako-Iluminata iz Rima sačuvaju Hristovu poruku od falsifikata i bolje je predstave. Tako je nastalo Pravoslavlje: zahvaljujući otporu Tau Cetija i Nordijaca reptiloidima iz Rima i kao pokušaj da se sačuva ljudska duša od politike i uticaja reptila. To je suština Pravoslavlja: očuvanje i spasenje ljudske duše. Ona se može videti kod ponekog sveštenika i monaha u njegovoj detinje blagoj i prostodušnoj dobroti prema svemu i svakome. Otac Tadej u Srbiji bio je dobar primer takvog monaha. Nažalost, zbog same svoje prostodušne naivnosti, Pravoslavlje ne može sebe da sačuva pred naletima reptilske politike Ekumenizma. Ili to samo tako izgleda. Snaga Božanskog duha na koji se Pravoslavlje jedino oslanja, jača je od svega, ali na duži rok i nije lako vidljiva.

Od svih slovenskih naroda Srbi i Rusi su najviše sačuvali njihovo genetsko i jezičko nasleđe. Zato su oni najviše napadani i uništavani, a njihova istorija najviše lažirana od strane reptilskih hibrida, pretežno iz Rima, ali i ostalih. Drugim narodima, koji takođe potiču od njih, davno su promenjeni identitet, istorija i mentalitet. To je bio jedan od najvažnijih političkih zadataka Vatikana otkada postoji. Još od 17-tog veka u Vatikanu postoji kancelarija za pitanja granica država i odnosa među narodima. Tu su izmišljene mnoge države koje danas postoje nakon ratova i promena granica.
Jedna od brižljivo sprovođenih aktivnosti Vatikana iz te kancelarije bilo je programiranje katoličkih naroda koji se graniče sa pravoslavnim zemljama na mržnju prema njima. Tako su Jezuiti programirali Poljake da mrze Ruse; unijate u Ukrajini da mrze Ruse; Mađare da mrze Ruse i Rumune; Hrvate da mrze Srbe. Ta politika negovanja mržnje je donosila i velike sukobe i zločine genocida.
Važno je znati da je to sve planski rađeno s jednog mesta.

( ISTORIJA GALAKSIJE, ZEMLJE I ČOVEKA, Ivan Antić )

strelka2014-06-02 16:07:39

Lepo je če deliš