Reply To: NLP -ji

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast NLP -ji Reply To: NLP -ji

#19050
glas
Participant

Bor prosim če me tikaš, utelešam namreč eno bitje v enem telesu, tako da je množina odveč , isto sem sklepal tudi o tebi, zato sem te tudi jaz tikal že prej..

Glede posnetka je meni dvomljivo to, da bi tovornjak bil dvignjen in kar povprek odvržen, to nima smisla! Graysi, ki so delali poizkuse na človeštvu so jih tako, da noben ni vedel.. Tista bitja, ki delujejo iz ljubezni in svetlobe pa tudi bolj elegantno posredujejo.. Vglavnem mnogo premalo elegantno za višjo inteligenco..

Zakaj bi jaz MORAL pri teh fenomenih biti PREVIDEN pa res ne vem.. A je to kaj groznega?

Jaz vem da inteligenca naseljuje večino prostora okrog nas in za to ne potrebujem več nekih dokazov, zato mi je pravzaprav vseeno za te videe, če so resnični ali ne.. Tisti tapravi so itak prikriti (iz strani CIA-e in podobnih ozganizacij), ti ki jih civilisti posnamejo so ali slabe kvalitete ali pa so profi ponaredbe..

Zakaj pa bi si ti želel link, ki bi te prepričal? Jaz mislim, da si ne želiš tega. Želiš le sprobati ali zmoreš ovreči vse kar bi ti mogoče ogrožalo koncepte, ki jih boš nato želel braniti in tudi ubraniti za vsako ceno in posledično vzdrževati svojo sliko realnosti!

Samo v ZDA je videnih 300-400 UFO-v vsaki mesec, o 7000 primerih so poročali samo leta 2012, potem veš koliko močna je cenzura in hipnoza ljudi, da ne upajo niti pomisliti v to smer, da obstaja kaj izven..

http://www.youtube.com/watch?v=X47BZlTPAR0

Toraj si upaš misliti s svojo glavo glede te tematike ravno toliko kot ta svetlolasa reporterka pa brez zamere..

Evo še en sočen video, ki mislim da je zaokrožil te dni po netu:

http://www.4dportal.com/hr/paranormalno/3290-u-kini-se-spustio-nlo-a-iz-njega-izasao-vanzemaljac

Pa ne me prosim obtoževati, da širim neresnice.. dal sem le en sočen video, to je vse..

Drugače pa je veliko mnenj dobrodošlih ja..

Tako je tudi fajn če več ljudi objavi kaj zanimivega. Svojo zanimivo objavo.. Manj zanimivo je če en objavlja, drugi pa čakajo kje bi ga lahko zafrknili ali zabili..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”