Reply To: NLP -ji

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast NLP -ji Reply To: NLP -ji

#19038
glas
Participant

Bor wrote:

Lej lotus men se sploh ne gre zato da kao obvelja moja ampak me bolj fascinira to kako si ljudje ustvarijo svoj imaginarij in vsako zadevo ki jo srečajo tolmačijo v smislu tega kar želijo videti…gre za odmik od realnosti ob vsem dolžnem spoštovanju do pojma realnosti :-)

(

No Bor jaz sploh nisem tolmačil objave! Niti jih ponavadi ne tolmačim, le posredujem, tolmači si jih vsak sam.. Niti ne veš kako si jo tolmačim (če te zanima pa vprašaj, morda te bo odgovor presenetil!).

Vbistvu večinoma ne izražam niti svojih tolmačenj, ker se mi ne da..

Nato omenjaš tukaj še realnost. In odmik od nje.. Realnost ima vsak svojo in kaj so odmiki in kaj ne, je malo kompleksna tematika.. Predvsem ker je realnost občih mas projicirana in usmerjana, nato delovanje izven obče hipnoze ni odmik iz “realnosti” – pa brez veze da začenjam to tematiko…

Gre bolj za to, da imaš nem problemček z mano in ne veš kako bi to razrešil, poskušaš pa na način, da bi meni dokazal, da sem v zmoti, da sem nekje kjer ne bi smel biti.. in če ti bi to uspelo dokazati, potem se ne bi rabil soočiti sam s sabo in z vzrokom zakaj imaš v sebi problem z tem, da sem jaz takšen kot sem..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”