Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast (ne)korist od branja duhovnih knjig Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

#3393
Nataša
Član

ANA wrote:

Eno noč sem imel čudne sanje…nekako sem stal sredi sveta…svet se je zrcalil v sivih barvah…opazoval sem bedo-revščino-žalost-vojne-bolezni-trplenje ljudi…strahoten pritisk me je hotel zmaličit…solze so mi lile iz oči…vprašal sem ZAKAJ…ZAKAJ…ZAKAJ…moj ZAKAJ…je odmeval skozi svet… … …odgovora ni bilo.

To so v redu sanje. Čeprav si imel morda po njih tesnoben občutek, ampak dejstvo je, da si skozi te sanje nekaj “razčistil”. Strah, solze…sama negativa je šla ven. MOrda pa odgovor še pride…ali pa je bil, pa ga ti nisi slišal…

Ravno zadnjič sem razmišljala ZAKAJ…in morda nas vse te strahote, ki se dogajajo po svetu na nek način “opozarjajo” da naj živimo bolje. Naj bomo samo “opazovalci” kaj vse se lahko zgodi, če ne živimo v skladu z “zakoni” Vesolja, energije…bodimo hvaležni, da se kaj takega ne dogaja nam in v naši bližnji okolici, da NAM ni treba it čez vso to grozo…in da se morda naučimo sprejemati in ne obsojati…ker spremeniti itaq ne moremo nič.Lahko le z našimi dejanji preprečimo, da se kaj takega ne bi dogajalo nam in našim bližnjim…poskušamo doseči, da bi bilo groze čim manj…..in sicer tako, da smo pozitivni. Verjamimo vase in v svoj jaz…spoštujmo naravo, živo in neživo…in prepričana sem, da bomo dobili nazaj samo pozitivo….

Ana, vse dokler si hvaležna zato, da se grozote ne dogajajo nam in v naši bližnji okolici, si dejansko ločena od sveta, si ločena od enosti. Tisto, kar se dogaja nekje v Afriki, je tudi naše, je tudi tvoje, in zato ne moremo rečt, da se ne da nič naredit. Morda sicer ne v materialni obliki, vendar vsak človek, ki dvigne svojo zavest, prispeva v kolektivno zavest človeštva, in ko bo kritična masa prevladala, bo tudi tistim, ki živijo v popolni temi, omogočila, da bodo lažje dvignili svojo zavest – če bodo seveda želeli. In ravno zato vsak posameznik šteje. In zato ne zmanjšuj svoje vloge, saj je tvoj prispevek v enost pomemben, ne glede na to, kaj dodajaš vanjo.

Predvidevam, da bo Avatar tole označil za babje duhovno žlobundranje Tongue
Lepo je če deliš