Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast (ne)korist od branja duhovnih knjig Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

#3378
Nataša
Član

AVATAR wrote:

.Isto sranje je Transurfing…Zeland dobro cilja…ampak…ker nič ne ve…zvito uporabi drugo-tretje razredno zunanjo namero…ki temelji na upanju…biti ali ne biti…kaj dobimo…pičkin dim… …

Bodi prijazen in me spomni, kako Zeland opredeli zunanjo in notranjo namero – kaj je eno in kaj drugo? Na termin zunanja namera namreč nisem naletel prav nikjer drugje.

Notranja namera…temelji na razumskem delovanju…naprimer poiščeš si posrano službo…itd

Zunanja namera…temelji na zunanji sili, nad katero nimaš nadzora…po Transurfingu se zunanja namera zgodi ko se razum in “duša” strinjata v neki zadevi-stvari…toraj sta usklajena…to sproži zunanjo namero-silo…ki te skozi skupek naključij pripelje recimo do druge posrane službe.

Čista zunanja namera-sila se takoj udejani…torej je kot čarovnija…obvladali si jo Avatarji…o katerih si sam tako bral Krišna-Buda-Jezus…itd…in po moje tudi druge sorte ljudi.

Ker pa ovce tega ne zmorejo…si je Zeland izmislil drugorazredno zunanjo namero…ki temelji na upanju…torej biti ali ne biti…s tem pa si še riti ne moreš obrisati….Sem spada še ljubeče-vsemogočno Vesolje…pri katerem moraš izpolnjevati še cel kup POGOJNIKOV…in potem mogoče dobiš kakšen prdec.

Avatar, a danes tebi kej brbota po črevesju … berem tvoj tekst, pa sami neki drekci pa prdci LOLLOLLOLLOL

Eh, sej te štekam po svoje, mal se hecam. Zelanda sicer nisem nikoli brala, tako da ga ne morem komentirat. Ampak je že tko, da človek lahko prebere na tone duhovnih knjig, ampak do svoje resnice pa mora priti sam. Sem mi pa zdi, da so človeku v veliko večjo pomoč kot vse knjige, njegove okoliščine, njegova družina, njegovi prijatelji … v smislu, da se začne spraševat, zakaj je v neki situaciji, kaj mu neka situacija govori o njemu samemu, zakaj se je znašel v njej … Mogoče je pa čas, da odložiš duhovno literaturo in se poigraš s svojimi okoliščinami Smile
Lepo je če deliš