Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast (ne)korist od branja duhovnih knjig Reply To: (ne)korist od branja duhovnih knjig

#3444
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote:
Ali sem boljši od tebe ???… … …Poanta je v tem, da ne želim biti boljši od tebe…tudi od drugih ne…Moraš razumeti, da jaz ne morem biti Tadej Pretner in hodit po tvoji poti… …

Valjda stari. To je bila čista provokacija. V tistem momentu sem pač ocenil, da to rabiš.

AVATAR wrote:
…Želim biti samo sam svoj…to je vsa umetnost.

Je umetnost, ja. Ampak dejstvo je, da imaš v tistem procesu prisotnosti, ki ti kot tak ne sede, precej elementov, prek katerih je enostavno treba, da lahko to uresničiš (telo bolečine, deidentifikacije …).
Stari, kakorkoli je včasih videti, da prideva navzkriž, sploh ne gre za to. Z nami si visel že na starem forumu, precej visiš na tem in preprosto si na nek način postal del mojega sveta. Kot sem že nekajkrat rekel, v tvojih postih pogosto peklensko uživam, ampak hkrati vem, da si v cilj, ki ge zgoraj omenjaš, veliko vložil, rezultata pa ni. In tisti najini mini kreši so z moje strani povsem dobronamerni – preprosto si tip, ki občasno rabi brco. Ampak žal tudi to ne pomaga. Do izkoraka bo začelo prihajati, ko boš poštekal, da s skepticizem in kritiko sveta in ljudi utrjuješ svojo realnost, ki je povsem v skladu s to skepso in kritikami.

Lepo je če deliš