Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
strelka wrote: čak mal …sej lepo da ti tole pišešeš …saj ej saj te ni nihče sparševal po tvoji zgodbi …torej .iz tebe govori full ega …ker ti si ..ker to kar ti delaš je ..pač jp Zlati rez prav egojeba
Sam to si ti …in ne razumemm lih zakaj na vse kriple se trudit zakaj ne pač ta ego sprejet …kot del tebe …pač To si ti.
Zahtevat od nekoga …al pa mu rečt da je pač to njegovo nesprejemanje njega …ker živi tko kot nemu paše v skupnosti pa recmo družina …ne da se tud mal ne potrudi skrbet za druge oz. se mal prilagodit …ma ja to je spet ja ego jeba
Torej ja naj se zapija ..bluzi ,meditira , laja v luna …naj dela kar hoče …ampak sam
Simpel.
Glede denarja …vidiš jaz denar sploh ne spoštujem velik ( mogoč tud to moja napaka, kaj pa vem) …v bistvu mi pomeni sam tolk da živim …zato draga Rez men je jasno…da od filozofiranja denarja ni …in od bluzenja tud ne …ker pač svet deluje tko kot deluje …
Pa ne da sem zdej žrtev sistema ……sam tko je ….pejt v trgovino pa si kup kruh brez dnarja …jp mogoče ga boš sačrala ..mejbiO tem govorim…nič osebnih zgodb ne vpletam notri…
Sicer pa zdele sem tole na hitro prebrala …pa mi je tole prišlo na misel ..
tko da …mogoče še kaj odpišem la pa tud ne ..ko bom bolj natančano vse skupaj prebrala…
lep dan še naprej