Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#2881
zlati rez
Član

Br juter,

prou pokorno javljam……hahahaha……da je Carlitos reku, naj ga še mal citiram……hahahahaha………..

Carlos pravi…::::: ” Ni ti treba biti čist, da vstopiš v svet čarovnikov ! Naša ideja, da gre resnica z roko v roki s čistosjo je past, saj je duh preveč nedosegljiv, da bi ga lahko razumeli z našim krhkim človeškim razumom. Kot dobro veste, v jedru religije ni čistost, ampak vera. A vera ni vredna nič v primerjavi z izkušnjo !!!”””

“”” Čarovniki so praktični; z njihovega gledišča ni popolnoma nič pomembno, kaj verjamemo ali nehamo verjeti. Zgodbice, ki jih govorimo sebi, niso niti najmanj pomembne, pomemben je duh. Kjer je moč, je vsebina uma nekaj sekundarnega. Čarovnik je lahko ateist ali vernik, budist, musliman ali kristjan, a vseeno goji brezgrajnost – kar ga avtomatično pripelje k moči.”””

“”” Ne zamenjujte stvari, verstva niso zdravilo, ampak posledica žalostnega stanja zavesti, v katerem je človek. Prenapolnjena so z dobrimi nameni, a jih je zelo malo ljudi pripravljenih izpolnjevati. Če bi imela njihova zveza kakršnokoli vrednost, bi bil svet poln svetnikov in ne grešnikov ! “”””

“” V trenutku, ko ideologije – vključno z nagualizmom – postanejo široko razširjene, postanejo hkrati kulturne mafije, šole, ki uspavajo ljudi. Ne glede nato, kako bistroumni so njihovi postulati in ne glede nato, kako močno jih poskušajo uzakoniti z osebnim potrjevanjem, končajo s pogojevanjem naših dejanj glede na neko obliko nagrade in kazni in s tem sprevržejo prav bistvo iskanja. Če je steber moje vere plačilo, kolikšno vrednost ima moja vera ?????????”””””

“”””Postaviti naše odnose na preizkušnjo pomeni vedno znova razčlenjevati kup stvari, ki jih imamo od nekdaj za dejstva. Začnemo z našo spolno vlogo in zaključimo z družinskimi obveznostmi ter verskimi in državljanskimi obvezami, v katere se navadno zapletamo. Namen ni soditi ali spodkopavati karkoli, ampak opazovati. Opazovanje ima samo po sebi učinek.””””

“””Če hočete zalezovati, se opazujte. Vsi smo odlični lovci, zalezovanje je naš naravni dar. Ko nas pritisne lakota, se izostrimo, otroci jokajo, da dosežejo kar želijo, ženske ujamejo moške in moški obračunavajo med seboj, goljufajo eden drugega, sleparijo v poslih…..Zalezovanje pomeni biti zmožen dobiti kar želiš !!!”””

“”” Če se zaveš sveta, v katerem živiš, boš razumel, da pomeni zalezovanje tudi preprosto ostati pozoren. Ker smo se to naučili že dolgo preden se je razvila naša možnost pristranosti, to čutimo, kot nekaj povsem naravnega in se komaj kdaj vprašamo o tem. Vendar so vsa naša dejanja, tudi najbolj altruistična, prežeta z lovskim duhom.”””

“””Običajen človek ne ve, da zalezuje, saj je njegov značaj podvržen socializaciji. Prepričan je, da je njegov obstoj pomemben, torej so njegova dejanja v službi samopomembnosti, ne širitvi njegove zavesti !!!!!!””””

“””Pomembni ljudje ne delujejo tekoče, mlatijo prazno slamo, zidajo gradove v oblakih, razkazujejo svoje lastnosti in nimajo potrebne miline in hitrosti, da bi se skrili.”””

“””Metoda čarovnikov vsebuje osredotočanje na stvarnost, v kateri živimo, a na nov način. Namesto, da bi zbirali informacije, iščejo zgostitev energije. Bojevnik je nekdo, ki se je naučil zalezovati sam sebe in ni več obremenjen s težkim bremenom predstavljanjem sebe drugim. Nihče ga ne more opaziti, če tega sam noče, ker nima navezanosti. Je nad lovcem, ker se je naučil smejati sam sebi….. !!!!!!!””””””

Pozdravčki od Carlitosa…..Heart

slišmoFlower

Lepo je če deliš