Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
ejga ja,jaz sem se sedaj res neki naučila od Strelke(kakor tudi od vsakega drugega) in sem se odločila, da naredim prestop v vedo, znanost Nebulizem oz. po domače Egojebo, ker mi zdi, in to je moje mnenje, da se drugod sam neki lepo pogovarjajo in kr neki transformirajo oz. integrirajo, pa , če koga kaj vprašam, ti itak sploh ne znajo odgovoriti oz. se kr neki izmotavajo in na koncu ti celo rečejo, da potem imaš pa ti problem in, da kva se pa sploh vmešavam…..in de oh in de sploh..neka prekrita obtoževanja(ti si, ti si to)…..pa sej, če pomislim nazaj na začetek tega foruma in mojega pisanja oz. mnenja na tem forumu, so mi že v bistvu vsi govorili(od avatarjaa do tadeja), da nimam pogojev.., da sem zgrešila temo, ….ejga sprejemam že od začetka, če že kdo sploh natančno bere ta forum(v globino in širino) ampak……..okej vsak po svoje……in evo rezina ti zlata moja, jaz se okronam za tvojega advokata s satelitsko povezavo zemlja-vesolje-vesolje-zemlja in se mi zdi, da bom na podlagi tega tudi prišla do mojega problema…….uglavnem vsak norc si zgleda zasluži tudi svojega advokata in jaz mislim oz. vem, da sm ta prava oseba za to, tk de….nebulizem-analizem…….
lep pozdrav in lubčka iz analistične-nebulistične egojebe…….ampak kdo pa sem jaz, da si jemljem to pravico,: imam zelo preprosti odgovor: človek z metlo v roki, pa predpražnik je dvignjen……
zofkafilozofka