Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hoijla…
hahahaha…..ejga, dons mamo pa vročo linijo…hahahaha….ejga Strelka, tale tvoja slikica divjega regrata je prou zares tanajbolj realna, ker lih tak je pri sosedi v vinogradu…ob obrobju gozda sem pa bolj velikega in čist temno zelenega najdla, tk, da je bolj podoben guni slikici od zmajeslovke…tk, da bi rekla na prvo oko, da sta to dve različne rastline….pol sem pa jst tut še mal na internet pogledala,, pa sem ugotovila, da je dejansko ena in in ista rastlina…in hopla in sem ga kar nasekljala enga in drugega in njami….hahahaha…sem pa lih včeraj slišala, da povečana doza česna spomladi pomaga kuker proti klopom….kuker jih vonj odganja…jst sicer s klopi nimam nobenih težav….res pa je, da spomladi vsak dan jem al regrat al motovilc in oboje je s česnom…prouzaprou na vsako solato dam česen…jebiga, jst ga obožujem….pa tut če pečem kakšno zelenjavo al pa meso, ga vedno dam kar celga zraven pečt in pol uživam, k ga kar posrkam….njami…hahahahaha…
zmajeslovka hvala za nasvet glede regratovega medu….mam podobni recept in ne bom nč želirnega cukra dala ampak kar navadnega, ker mi je čist všeč, če je tekoč, ga pol lohka kar en šluk nardim, pa je…hahaha…pa tut za medico bo ql….pa tale tvoja pripomba, da boš cvetove in limone čez noč namočila v vodi, se mi zdi da best…točn to bom tut jst nardila, pa da vidmo…hahahaha…tale tvoj recept za kasis prvič vidim, ga bom pa mal bolj podrobno proučila, ker se mi zdi, da mora bit prima za spit kakšen kozarček…kar se pa šnopsa tiče ma pa moj sosed lih tapravga za tele moje mešunge….je kuker bolj iz hrušk, pa res nč ne peče, k ga spiješ…..bravo sosed….hahahahaha….
hahahaha….pizdočivka, sej ti nis resna…hahahaha….matr, to je pa že vrhunski nebulizem…hahahaha….pizdočivka….hahahaha…..hahahaha….če vklopm mal domišljijo pa romatika, pa te stvari….hahahaha….reče recimo on njej…joj draga kako resnično romantično je tole petje ptičev, posebno še tiste pizdočivke…..hahahaha…hahahaha…ajde sada dosti romatike, skini gače…hahahahaha….
slišmo