Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

tadej pretner wrote: Čutim potrebo, da tole še dodatno pojasnim. Duhovna učenja, ki posplošujejo, da je treba ego skenslat, so navadna neumnost. Res je, da je načeloma ego med našo bitjo in izkušnjo in kkot tak nezaželen. Po drugi strani pa so v ego “vgrajena” med drugim vsa “pravila” obnašanja. Recimo, da si povabljena na neko gala večerjo in bi tvoji individualnosti zapasalo, da prideš tja naga. Kako bi folk na to reagiral? Brez ega v pogojenem svetu preprosto ne moreš funkcionirati. Amen!

Hahahaha, bog pozegnaj…tole je na amen…….hahahaha
Hja, valjda ni potrebno ego skenslat, to je preprosto bedarija…..itak, da ne….samo dematerializirati oziroma ga resiti odvisnosti od materialnosti in odnosov….pac vsega sranja, k se nabere v zmaterializiran ego…..in, ce clovek kljub vsej dematerializaciji ega, ki jo je ze naredu ali pa pospravljanja po svoji notranjosti….ali pa pospravljanja po vzorcih blablablabla….se vedno ni prestopu v zavesti…..potem ga strah se vedno drzi v materializaciji, ali v prvi pozornosti, kakor bi reku Castanjeda…in ne more priti do trajnega preskoka v zavesti…..se je treba popolnoma prepustit tanrboljs nelogiki…hahahaha….ampak s tapravo namero, ki ni odvisna od materialnosti……in ciljev, ki so otipljivi, vidni..v zunanjem svetu…..sele tako…bo lahko presegu ….okultizem, kajti okultizem je vse v kar clovek…kdorkoli…pac… verjame….in dokler samo verjame….ne more presezt….je se vedno odvisen…in zatorej mu um deluje pogojeno…..kar pa spet ni nc narobe…..kuker vemo….ima vsak svojo pot…in…ko pride cas……ko je vse z vesoljem v eni tocki…ki, je tocno za dolocenega cloveka….tista taprava…kajti…takrat…je ali presegu okultizem….ali pa je kriticna masa ljudi,ki so doziveli trajen preskok ze tako narasla, da je pac preskok mozen na kolektivi ravni……..pa saj ves Tadej, jest norc, kt norc….pac ne znam uporabljat vseh teh besed, ki jih uporabljate v soli….sej sem tud ze mislila, da kako bi pa to res fajn zgledal, da grem jest z mojo ubogo kmecko logiko zdej delat izpit na gospodarsko zbornico….hahahaha…pridem ke, jim obkrozm tiste abc, pa te stvari, pol k je pa prakticni del, jim pa zacnem recitirat Preserna….pa vsakmu lepo povem kero cakro ma blokirano…hahahaha…pa se jest mam specialiteto in bi res rada delala izpit iz samanstva…hahaha, jest upam, da bodo sprejel zakon, ker samanstvo je pa moja specialiteta…..jest sem zaljubljena v samanstvo…..in men se zdi, da k jim jest povem mojo logiko okol samnstva…hahahaha……pa se zagovarjat jo znam……hahahaha….komisiji se strga….sej, zdej, ce je Marjan v komisiji….verjamem, da bi uzival v moji razlagi….hahahaha…..pa, ce je Barkley…hja, tega tud poznam, sem bla na dveh njegovih delavnicah, on je bil prvi pri katerem sem res zacutla prou neko prvinskost in mistiko …ta bi tud uzival v moji razlagi haha…….kaksen drug…..hahaha…bi se pa verjeten krizal…in sel domu…in hiter kaksnega kozlicka zaklal in delal obrede spredniki iz Afrike…hahaha…hahahaa…….jest bi pa seveda spet zakljucla z mojim Presernom…evo in zdej Tadej, dej povej mi….kva ti misles a bi tam na zbornici mislili, da sem pac mal nora, sej, ce to mislejo, me cist nc ne mot, hahaha to mi je normalno….hahaha….pol pa tud, ce za cakre pa za vse cist prov povem…hahahahaha….najbolj da si dam res ime spremenit v norc na kvadrat….hahahahaha

slosmoWink

Lepo je če deliš