Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

robi
Participant

Hvala draga Zlati rez
Hvala za pozornost in odgovor, ki si mi ga namenila.

Od Marjana me je najbolj globoko ganila knjiga Med šamani…, kjer je iskreno
izrazil vse kar je doživel in ni sebe metal v ospredje. Pa lepo opisal prehod do transcendetnega
stanja zavesti, res super. Seveda je še veliko globin, ki jih še ne dojamem.
Pa pokazal je, da je tudi duhovni človek na poti nihanj, dobrih in slabih izkušenj…

Prebral Karmično diagnostiko in na veliko začel pucati vse pretekle finte…
Morm rečt da sta se notranja moč in sproščenost kvantno povečala, pa lahkotnost
delovanja v medsebojnih odnosih.

Pa prebral tut Samozdravljenje s karmično…
In seveda nonstop listam po teh zadnjih dveh knjigah, da bi še globje razumel.

Sam, prva pa druga čakra me matrata. Spolnost, denar, to je ful problem. Družina.
Sem spet par dni pri starših, pa sem velik vprašal o svoji preteklosti.
Sem se rodil s popkovino okoli vratu (kar Marjan pravi da seldi – strah pred zadušitvijo).
Se spomnim, da v času ene velike krize v življenju me je blo stalno strah, da se bom zadušu (celo
ko sem jedel kornflakes, me je blo strah, da se mi lahk kje zatakne, si ne morš mislit…)
Pa baje sem bil čist moder v glavo. Pa hotli so mamo najprej stuširat, pred porodom, pa je rekla: Ne js bom zdej rodila in tudi je (gotovo moja trma – Jaz hočem ven).
In mama je rekla, da se je popkovina ovila, ker je tri mesece pred porodom veliko prala in obešala perilo – plenice zame, pa je bil to razlog. Pa hecno, da imam zdaj fobijo, da vedno ko kupim perilo, ga hočem najprej oprat.
Sam rad bi šel še globje, razumel zakaj je do tega sploh prišlo in gotovo ima to veze s prvo,drugo čakro.
Pa očetova agresija do ženskega spola (moja tudi zgleda), pa mamina do moškega nazaj.

Upam, da ne zameriš, da ti tule kradem prostor, sam spoštujem tvojo izkušnjo karmične diagnostike, ki
je meni osebno tale trenutek zelo zelo blizu, pa te zato sprašujem.

Pa spoštujem tvoj odnos do jinjanga, ker čutim, da si že precej dobro to združila, ali celo v popolnosti.
Tudi to je stvar, ki me zelo navdušuje. Sicer sem se lotil tega preko taoističnih vaj in ne tantre. In res hitro izkusiš energijo semenske tekočine, pa bi tudi tu rad še šel globlje, k čustvenemu doživljanju spolnosti, ne samo kot energijskega toka (čerpav so tudi čustva to), ne znam razložit.

Hvala Zlati rez, upam da te še lahk kej vprašam

Lep dan ti želim

Lepo je če deliš